NedoxBey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 754
Hmm ben 5999dan almistim 2 hafta mj 3 hafta mi ne once5999 öncesi 4999a verdiler 100 stok bitince 50 daha eklemişlerdi o da bitmişti
Hmm ben 5999dan almistim 2 hafta mj 3 hafta mi ne once5999 öncesi 4999a verdiler 100 stok bitince 50 daha eklemişlerdi o da bitmişti
Kanka bu ne bi çeşit hızlı ödeme yöntemi miGarantipayler hazır mı beyler??
sıkıntı olmaz aldığın gen3 ssd nin hızında çalışır.Gen3 olursa laptopun gen4 slotunda çalışır değil mi? Gerçi alabileceğim şüpheli donarsa pes edip çıkıyorum.
Kaça gelse alınır lazım ama 500GB var şuan gerekirse idare de ederim almak zorunda değilim.1TB Nvme ssd geliyor bu sefer bakalım geçen haftaki monitör hayal kırıklığından sonra kaça gelecek.
Alıntıyı görüntüle
Nasıl ödeme alıyor hocam öyle uygulamaya mı atıyodirekt ödeme kısmına geçiyorsun bu tur ındırımlerde sepette takılır site
Kupanın favorisi olarak satmaları gereken ürün buydu;1TB Nvme ssd geliyor bu sefer bakalım geçen haftaki monitör hayal kırıklığından sonra kaça gelecek.
Alıntıyı görüntüle
tc veya telefon numaranı giriyorsun bonus veya garanti uygulamasından onay veriyorsunNasıl ödeme alıyor hocam öyle uygulamaya mı atıyo
Garanti mi kullanmak lazım bende yok iyi fiyata gelse bile alamıyor muyum?Garantipayler hazır mı beyler??
Bende de garanti yok başka bir yolu yok galibaGaranti mi kullanmak lazım bende yok iyi fiyata gelse bile alamıyor muyum?
Kötüymüş 4K altına gelse çekle 500 daha indirip alırdım harcayamadım hala çekiBende de garanti yok başka bir yolu yok galiba