❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

bundan birkaç hafta önce lexar NQ790 ı 5000 tl ye sattı bu site zaten ve gecenin yıldızı falan şovu yoktu :D Hatta stok bittikçe verdiler bittikçe verdiler :D şimdi 150 stok bu kadar şova gen3 hızında ssd mi satıldı?

b550 gaming plusı 5.5k'ya satsalar alırdım 7 senedir A320 anakart kullanıyorum ama giderim yakın bi yerden ikinci el görürsem gider bakar ikinci el alırım bu siteye kazandıracağıma. Hem belki az buçuk doğayı korumuş oluruz.
anakart değişmek çok farkettirir mi ki hocam ne gerek var bende b350m a kullanıyorum

Harbi öyle saçma fiyat bende bu mpg b550 gaming plus alacak iken aylar önce ikinci el 4k fiyat çektiler sıfırını 4800 e almıştım iyi ki almışım ram krizi sonrası ddr4 anakart diye fiyatını uçurdular şuraya bak bu anakartın şu zamanda hakkı (güya indirimli hali) 6500 mü cidden fırsatçılar aga.
Valla performansımı arttırır mı çok bilmiyorum. Anakart için o fiyatı vereceğime giderim birazcık daha çalışır eder para kazanır güzelinden monitör çekerim. Oyun, dizi, film zevkim artar daha tatmin edici bir alış veriş yapmış olurum.
anakart değişmek çok farkettirir mi ki hocam ne gerek var bende b350m a kullanıyorum

arkadaşlar ilanlara pazarlık yapıp 4700 teklif edin aynı şehirde olanlar da hemen yarın alacağım desin bi adres belirtsin

şu sahibinden de ilan açanları atında pazarlık keselim :D 4.700 olur mu diye.

Siteyi kapatıcam artık uyuz olmaya başladım temelli
vatan bilgisayardan feyzde almıyorlar. en azından vatan gibi ayda bir kereye mahsus anakartta veya ekran kartı işlemci gibi bileşende adam akıllı sağlam indirim yapsalar gaminggecenin bir anlamı olacak. git gide takip eden kişi sayısıda azalıyor. o kadar hypeladıkları gaminggeceyi kendi elleriyle baltalıyorlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,128
Üyeler
199,298
Son üye
SherpA.

Geri