dilerseniz bu monitörlerden birini alabilirsiniz bende guncl olarak 1920x1080 320hz modelini kullanıyorum ve gercekten tukiyedeki en fiyat performans monitör su anda bu zaten biraz arastırırsanız anlayabilirsiniz.Takribi 9000 civarina 2k monitör arıyorum modelin kalitesine göre 9500 bandına kadar çıkmayı düşünüyorum panel olarak ips veya renkleri düzgün veren flat va tercih ediyorum
Hpcam ben önerdim sizinfe öneriniz varsa arkadaşa yazın hangisi daha iyise o karar verir alırNeden Aoc değil?
Not: Samsung diye iyi olacak diye bişey yok genelde bu tip ucuz monitörleri boe gibi markalar üretir ve bir LG display veya Samsung display kadar iyi değildir
Renkler soluk diyor alanlardilerseniz bu monitörlerden birini alabilirsiniz bende guncl olarak 1920x1080 320hz modelini kullanıyorum ve gercekten tukiyedeki en fiyat performans monitör su anda bu zaten biraz arastırırsanız anlayabilirsiniz.
MONİTÖRLER:
NOT: 2k olanın fiyatı suan guzel bir indirimde bir bakabilirsiniz.
bende var gayet guzel zamanında aoc nin guzel bir monitörünü de kullanmıştım hiçbir renk farkı yok kim diyorsa burjuvadır.Renkler soluk diyor alanlar
fotosunu cekıp atabılırmısınız almayı dusunuyorumdaLG Ultragear™ G6 27" 27G610A-B 200Hz 1ms(gtg) Qhd IPS Pivot Srgb 99% Vesa Displayhdr 400 Gaming Monitör kullanıyorum memnunum
monitörün fotosu her yerde var benden niye fotosunu istiyorsun anlamadımfotosunu cekıp atabılırmısınız almayı dusunuyorumda
setupta nası durdugunu merak ettimdemonitörün fotosu her yerde var benden niye fotosunu istiyorsun anlamadım