🔥İndirim Carlover S2 4k Wifi Ön Arka Araç Kamerası 2.099 TL

Endurance serisi elinin altinda degilse mantikli hocam, samsung evo plus yıllardır kullaniyorum viofo kamerada, sandisk ultrada biraderin sistemde kullandık, birde dahua kamerada sandisk ultra 200gb var onlarda 3 sene oldu dahua kamera 7/24 çalışıyor, arac kameraları aktiflen veri yazıyorlar, endurance olarakda 7/24 kullandığım sandisk high endurance kullanıyorum oda şehir dışındaki kamera icin. viofo da zaten kayıt etmediği zaman uyarı veriyor. 2024 ağustosta 550tl den amazondan almışım kampanyalı fiyatta https://amzn.eu/d/037j5Vk0
Diger kartlar pek dayanmiyor diyolardi yorumlarda falan. Sen hangi ikisini önerirsin. Attığın linktekini mi almalı. Ben uzun sure kullanmis birisisin o yuzden seni referans almak istiyorum.

%10 indirimi bulamadim bir türlü nasıl yapacağım yardımcı olabilecek var mı

Diger kartlar pek dayanmiyor diyolardi yorumlarda falan. Sen hangi ikisini önerirsin. Attığın linktekini mi almalı. Ben uzun sure kullanmis birisisin o yuzden seni referans almak istiyorum.
Evet o muhabbet var ama ben viofo kamera yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım 256gb samsung evo plus hala kamerada aktif ondan önce blacksys kameram vardi 64gb evo plus vardi onuda kamera bozulana kadar kullandım sd kart hala sağlam,evo pluslar diger sandisk extreme endurance fiyatlarında olduğu icin ilk attığım evo yerine daha mantıklı bu alttaki uzun süre kullanılıyor

Diger kameradaki modelde bu hocam 1321tl amazon satıcısı

Arac kamerası aldim sağlam hafıza karti bulamiyorum hepsi cok pahalı. Var mi 2 3 sene götürecek bir sd card ?
Bunun için sağlam aranıyorsa Endurance serilerine bakmak lazım, ama kamera markanız marka seçebiliyor.

Mesela lexar marka Endurance kart aldım 3000 civarına, ama bizim araç kameramız beyfendi beğenmedi, gittik kendi markasının kartını aldık 2000 civarına onu taktık şimdilik bakalım ne olcak.

Hafıza kartını kimse hesaba katmıyor ama bu en büyük sıkıntı. keşke dahili hafıza ile gelse kameralar bu sorun ortadan kalkar.

Beyler bu mu yoksa bu 70MAİ diye bir marka var ya o mu daha iyi?

Beyler bu mu yoksa bu 70MAİ diye bir marka var ya o mu daha iyi?
Bende ona takıldım ama bir çok hayat kurtaran özellik bunda yok mesela park sırasında kayıt, gps konum, kaza sırasında kaza anını güvenliğe almasi vs bunlar baya önemli kaç lira olursa olsun en iyisi alınmalı

Bende ona takıldım ama bir çok hayat kurtaran özellik bunda yok mesela park sırasında kayıt, gps konum, kaza sırasında kaza anını güvenliğe almasi vs bunlar baya önemli kaç lira olursa olsun en iyisi alınmalı
70MAİ de var mı peki bu özellikler veya hangi modelinde var dikkat ettiniz mi?

Arac kamerası aldim sağlam hafıza karti bulamiyorum hepsi cok pahalı. Var mi 2 3 sene götürecek bir sd card ?
DDPAI N5 DUAL 4K modeline telefonumdaki SAMSUNG 64GB Evo Plus microsd kartı taktım 4K sorunsuz kayıt yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,927
Üyeler
199,250
Son üye
Redot_1881

Geri