Pc kapalıyken egzoz fanınıda atsanaHocam aslında 6 senelik olunca acaba yeni fan alıp eklesem mi diye düşündüm ama düzgün 3-4 fan alsam nerdeyse 2000 para ediyor. O yüzden yeni kasa daha mantıklı.
Pc kapalıyken egzoz fanınıda atsanaHocam aslında 6 senelik olunca acaba yeni fan alıp eklesem mi diye düşündüm ama düzgün 3-4 fan alsam nerdeyse 2000 para ediyor. O yüzden yeni kasa daha mantıklı.
Bakayım hocam teşekkürler.Bunu buldum hocam kasa çok geniş tavandan 3 fan destekliyormuş içindeki psu yu kendim kullanıyorum memnunum hiçbir sorun yaşatmadı
Yok hocam mesh kapağı söküp de denedim, yine aşağı yukarı aynı.Ondeki fanlari demir izgara kapatiyor bu da hava akisini bozuyor bence
Böyle hocam egzoz fan.Pc kapalıyken egzoz fanınıda atsana
Fanin icine dikkatli bak demir var delikli anac temas yuzeyi olusturmak degil neden hafa akisini azaltsin kiBakayım hocam teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam mesh kapağı söküp de denedim, yine aşağı yukarı aynı.
www.zoko.com.tr
nasıl yani hocam anlamadım dediğini.Fanin icine dikkatli bak demir var delikli anac temas yuzeyi olusturmak degil neden hafa akisini azaltsin ki
2.El Bulabilirsen Alman Gereken Kasa .
Zoko Amiral Siyah DK431 4×12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel E-ATX Bilgisayar Kasası Zoko Amiral Siyah DK431 4×12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel E-ATX Bilgisayar Kasası
Zoko AMIRAL DK431 Mesh Panel E-ATX Profesyonel Oyuncu Kasası Sisteminizin estetiğini ve performansını zirveye taşıyın! Zoko AMIRAL DK431, beyaz rengin zarafetini mesh panelin üstün hava akış performansıyla birleştiriyor. E-ATX anakart desteği ve geniş iç hacmi sayesinde en yeni nesil donanımları...www.zoko.com.tr
Rezalet Bence .nasıl yani hocam anlamadım dediğini.
MSI MAG FORGE 150A B65 650W 80PLUS BRONZE ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 150A B65 650W 80PLUS BRONZE ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam bu nasıl peki?
Kasanın orijinali böyle hocam. Arkadaki plakanı olmaması mı lazım?Alıntıyı görüntüle
Fanin icine bak.
Hocam neden rezalet?Rezalet Bence .
Orjinali oyle biliyotum ben begenmedim.onde zaten mesh izgara varken neden bir tane daha icine koyulur ki. Kasnin fan ayari varmis baktin mi hic.Kasanın orijinali böyle hocam. Arkadaki plakanı olmaması mı lazım?
Hocam psu da yok, masraflı olur.Bütçen Varsa Bunu Al Derim .
![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.799,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sorun fanlar havayı kasanın içine metal plaka yüzünden tam ufleyemiyor. Sogutmasi düzgün kasaya geçsen sıcaklık düşer ama 77 derece fazla değil. Masraf yapmana gerek yok.Kasanın orijinali böyle hocam. Arkadaki plakanı olmaması mı lazım?
Hocam neden rezalet?
Evet iki ayarı var bir yavaş bir hızlı şeklinde.Orjinali oyle biliyotum ben begenmedim.onde zaten mesh izgara varken neden bir tane daha icine koyulur ki. Kasnin fan ayari varmis baktin mi hic.