RTX 5050 Ekran Kartı Nasıldır?

sbfr

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35.000
Bütçeme en uygun hazır sistemler rtx 5050 ekran kartı içeriyor. 1080p için bu kart uygun mudur? Önümüzdeki kaç yıl sorunsuzca yeni çıkan oyunları oynatabilir, almak mantıklı olur mu?

Bütçeme en uygun hazır sistemler rtx 5050 ekran kartı içeriyor. 1080p için bu kart uygun mudur? Önümüzdeki kaç yıl sorunsuzca yeni çıkan oyunları oynatabilir, almak mantıklı olur mu?
5060 daha mantıklı fiyatına göre

Bu bütçeye tavsiye edebileceğiniz sistem var mı?

olmaz

elimi bile sürmeyeceğim ekran kartlarından. alınması için bildiğin bedava olması gerekiyor yoksa alınabilir hiçbir tarafı yok.

50 serisi hiçbir kart alınmaz

Peki intel arc b580 nasıldır? Driver problemleri çözüldü mü? Arada eski oyunlar da oynuyorum. DX10 oyunlarında sorun çıkarır mı?

50 serisi hiçbir kart alınmaz
Oyun için katılıyorum, sadece düzeltme yapmak isterim

1- gerçekten iyi fiyat olursa(genelde olmuyor) alınır

2- yapay zeka işleri için (uni öğrencisi falansanız eğer yoksa zaten oyun gpusuyla ne işiniz olur) alınır

2. el bak bence sıfır alıcak dönemler değil bana sorarsan

o bütçede indirimlerle sıfır 7500f ile sistem kurup kalan paraya idarelik bir ekran kartı almanı tavsiye ederim 4-5k falan kalır muhtemelen

Bütçeyi 40 a çıkar hem 5060 lı ddr5 kasa alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,149
Üyeler
199,610
Son üye
Methe3

Geri