Hiçte kahveden anlamam içeriz bizim GG attıysa uygundur fiyata bakmaya gerek yok dedim aldımda meğerse pahalıymışAlıntıyı görüntüleJulius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve, 220 Gram x 8 Adet (2 paketi) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve, 220 Gram x 8 Adet (2 paketi) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriamzn.eu
Geçen sefer alamadım daha sonrada kayıtlıydı bir baktım fiyat yazıyor alıp hemen konuyu açtım büyük gruplara düşmeden aile içinde yedik bitirdikHiçte kahveden anlamam içeriz bizim GG attıysa uygundur fiyata bakmaya gerek yok dedim aldımda meğerse pahalıymış![]()
nesi pahalı 2kg filtre kahve 200tlHiçte kahveden anlamam içeriz bizim GG attıysa uygundur fiyata bakmaya gerek yok dedim aldımda meğerse pahalıymış![]()
Kahveden anlamam kısmını bidahamı yazayım yoksa türkçe rehberimi yollayayımnesi pahalı 2kg filtre kahve 200tl
Bencede bayağı hızlı attın botçuların tabi kahvede botu yok. Elektronikteki bot bitince bunada yazarlar şimdiGeçen sefer alamadım daha sonrada kayıtlıydı bir baktım fiyat yazıyor alıp hemen konuyu açtım büyük gruplara düşmeden aile içinde yedik bitirdik
Ramlarde de % 96 indirim olursa sana güveniyoruz GGbaba
Öyle bir şey imkansız maalesefRamlarde de % 96 indirim olursa sana güveniyoruz GGbaba
Bi gelsinde yapılışına bakarsınBen aldım bunu denemeye de cezvede veya düz arçelik kahve makinesinde yapılıyor mu