🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

platinden olanı aldıkta bu jiro kim :D iptal edebilir mi sistemi tamamen

aile planı alıp paylaşılıyor genelde burda sorun algılandığında 1 ay içinde iptal edilebilir, hesabınız yasaklanabilir diyor. o yüzden uzak durdum ki ana hesabın sahibi seni paylaşımdan çıkarırsa yapacak bişeyin yok diyor. Kaynak: gemini :)

antigravity'de bir doğrulama istiyor .lütfen hesabı telefona ekleyip google playtan hesabı seçip öyle devam edin antigravityde eklemeye

⚠Önemli⚠❗

Arkadaşlar kafanız mı güzel, alayım mı almayayım mı, güvenilir mi, patlar mı vs. diye soranlar ne yaşıyorsunuz?

La 300TL diyor, bırakın 18 ay’ı sadece 1 ay bile kullansanız zaten kârdasınız. ben bu konuda belki en az para harcayan kişiyim ama bana göre bile 300TL günümüzde çok para değil. Marketten 2-3 abur cubur, soğuk içecek alsanız veya dışarıdan 1 öğün yemek söyleseniz zaten bu parayı veriyorsunuz. Gözünüzü seveyim neyi düşünüyorsunuz, alın geçin.

(Hesap konusunda güvenmeyenler de o kadar düşüneceğinize gidin yan hesap açın ona bağlayın, çok zor bir şey değil)
Hesap kapatılma riskinin farkında değilsiniz. Mevcut aboneliği ile hali hazırda ödeme yapmış olanların parası, önemli verisi olanların ise verilerinin buhar olma riski çok yüksek. 3 ayrı ai'nin en üst modellerinden doğruladım. Risk çok yüksek. Kaybedecek bir şeyi olmayanlar satın alımı yapsın. Geçmişte de benzeri oldu hesabınız kapatılırsa üzülürsünüz.

Hesap kapatılma riskinin farkında değilsiniz. Mevcut aboneliği ile hali hazırda ödeme yapmış olanların parası, önemli verisi olanların ise verilerinin buhar olma riski çok yüksek. 3 ayrı ai'nin en üst modellerinden doğruladım. Risk çok yüksek. Kaybedecek bir şeyi olmayanlar satın alımı yapsın. Geçmişte de benzeri oldu hesabınız kapatılırsa üzülürsünüz.
3 ayrı ai ya istediğini doğrulat ne biliyorda konuşuyor ? Öğrenci planını anlatsan onada riskli diyecek 1 yıldır kullanıyor herkes. Ben hesapların kapatılacağınıda sanmıyorum en fazla üyelik iptal olur. İnsanlar risk almasın diye ayrı hesaba tanımlayın diye uyarıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,963
Üyeler
199,982
Son üye
onetap

Geri