🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

bölgesi önemsiz glb. satılan sayfada bölge yazmıyor.
Aynen, şimdi baktım bölge kilitsiz diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanım koşullarını ihlal eden bir işlem olarak kabul edilirse ban yedirebilir. Abonelik yaparken hesap açarken çarşaf çarşaf sözleşme imzalatıyorlar, ha yüksek ihtimal bir şey olmaz ama olursa da sebep olarak gösterirler itiraz bile edemezsin. Bu riske gerek var mı, bence yok.
İptal edilmiyor ki xD risk almış olduk artık

Kullanım koşullarını ihlal eden bir işlem olarak kabul edilirse ban yedirebilir. Abonelik yaparken, hesap açarken çarşaf çarşaf sözleşme imzalatıyorlar, ha yüksek ihtimal bir şey olmaz ama olursa ve sebep olarak gösterirlerse itiraz bile edemezsin. Bu riske gerek var mı, bence yok.
aldık artık ilerleyen zamanlarda görürüz neler olacağını :D

boş hesabınıza yapın mümkünse ya da hesap açıp ona tanımlayın riske gerek yok

Batan geminin malları bunlar, fiyat kırdıkça kırıyorlar.

1784471455626.webp

muhtemelen satın alınca gelen link aynı herkeste. internette araştırdım böyle bir şey var ama linki yayıp satarak kullanmak sorunmu bilmem

muhtemelen satın alınca gelen link aynı herkeste. internette araştırdım böyle bir şey var ama linki yayıp satarak kullanmak sorunmu bilmem
Bir link iki defa kullanılmıyor hocam ondan bahsediyorsan. İkinci hesabımda aynı linki denediğimde bu promosyon başka hesap tarafından kullanılmaktadır dedi.

Kullanım koşullarını ihlal eden bir işlem olarak kabul edilirse ban yedirebilir. Abonelik yaparken, hesap açarken çarşaf çarşaf sözleşme imzalatıyorlar, ha yüksek ihtimal bir şey olmaz ama olursa ve sebep olarak gösterirlerse itiraz bile edemezsin. Bu riske gerek var mı, bence yok.
Hocam yanlışlıkla ana hesabw açtım ben normalde alırken yan hesabı girdim tak tak onaylara bastım bir baktım ana hesap bişi olurmu yav

daha önceden almıştım öğrenci hesabı diye patladı o bişey olmadı maile üyelik gitti sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,767
Üyeler
199,912
Son üye
Farukadaca

Geri