Evet dostlar, canlı destek ile yazışmamı birebir aktarıyorum.
--------------------------------------------------------------------------
08:04:15 – Nate: Nate sohbete katıldı.
08:04:15 – Muhammet: Muhammet sohbete katıldı.
08:04:16 – Nate:
Hoş geldiniz! Destek talebi numaranız
8-xxxxxx. Tekrar bizimle iletişime geçmeniz gerekirse bu numarayı kullanabilirsiniz.
Bu arada, son mesajınızdan sonra sohbet 24 saat boyunca açık kalacaktır. Herhangi bir nedenle ayrılmanız gerekirse, bu sohbeti tekrar açabilirsiniz.
08:04:29 – Nate:
Google One Destek'e ulaştığınız için teşekkür ederiz. Benim adım Nate ve size yardımcı olmak için buradayım.
08:04:58 – Muhammet:
İyi günler. Mevcut aboneliğimi bir promosyon sayfası üzerinden edindim. Bunun aboneliğim veya hesabımla ilgili herhangi bir soruna yol açıp açmayacağını merak ediyorum.
08:05:21 – Nate:
Merhaba Muhammet!
08:05:31 – Muhammet:
Merhaba!
08:05:48 – Nate:
Google One üyeliğiniz hakkında bizimle iletişime geçtiğinizi anlıyorum.
08:05:50 – Nate:
Bunun sizin için önemli olduğunu biliyorum. Endişelenmeyin, bunu birlikte çözeceğiz.
08:05:56 – Muhammet:
Tamam.
08:05:57 – Nate:
Doğru hesap üzerinde işlem yaptığımızdan emin olmak için soruyorum,
muh****@gmail.com hesabı üzerinde mi işlem yapıyoruz?
08:06:02 – Muhammet:
Evet.
08:06:53 – Nate:
Onayladığınız için teşekkür ederim.
08:07:23 – Nate:
Kontrol ettiğimde, Google One aboneliğinizin
Jio tarafından sağlandığını (provisioned) görüyorum.
08:07:59 – Muhammet:
Evet, bunu bir forumda gördüm ve denemeye karar verdim.
08:08:36 – Muhammet:
Global olarak geçerli olduğu yazıyordu, bu yüzden herhangi bir sorun oluşturacağını düşünmedim.
08:08:56 – Nate:
Anlıyorum. Bu plan... (Buradaki cümle dil bilgisi açısından eksik/hatalı yazılmış. Muhtemelen "Anlıyorum." demek istemiş.)
08:09:55 – Nate:
Bu,
geçerli bir Google One üyeliğidir. Ancak Jio tarafından sağlandığı için faturalandırma işlemleri Jio tarafından yönetilmektedir. Bu nedenle yükseltme veya iptal gibi konular için Jio ile iletişime geçmeniz gerekecektir.
08:11:28 – Muhammet:
Yani Google tarafında herhangi bir sorun olmayacak, değil mi? Promosyon hakkında tam bilgi sahibi değilim ve bu yüzden hesabımın herhangi bir kısıtlama veya yaptırımla karşılaşmasından endişe ediyorum.
08:13:05 – Nate:
Google One üyeliğiniz size depolama avantajları sağlasa da, diğer bazı avantajlarda—özellikle yapay zekâ (AI) özelliklerinde—sorun yaşayabilirsiniz. Çünkü bu hizmetler hem abonelik planınızın bölgesini hem de bulunduğunuz mevcut konumu doğrular.
08:13:14 – Nate:
Ve Jio planı ile abonelik planınızın bölgesi şu anda
Hindistan olarak ayarlanmıştır.
08:14:29 – Muhammet:
Evet, anladım. Yardımınız için teşekkür ederim Nate. Başka sorum yok. İyi günler dilerim!
08:14:41 – Nate:
Rica ederim!
08:14:43 – Nate:
Bugün sizinle sohbet etmek benim için bir zevkti! Google müşteri geri bildirimlerine önem veriyor. Sohbetin sonunda destek deneyiminiz hakkında kısa bir anketi doldurabilirsiniz. Google One Destek Ekibi ile iletişime geçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz. İyi günler!
08:14:47 – Nate:
Nate sohbetten ayrıldı.
Bizimle sohbet ettiğiniz için teşekkür ederiz! Hizmetimizi değerlendirmeniz için anket bağlantısı:
(Anket bağlantısı)
Nate görüşmeyi sonlandırdı.