🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Arkadaşlar hesap banlanması diye bir şey yoook yoook lol çarı mı bu :D? Geçen sene telegram botuyla öğrenci indirimi yaptım sadece süre dolmadan aboneliği iptal ettiler o kadar.
Bencede öyle olur en fazla zaten birine erişim fln da vermiyorsun en fazla 100tl gider o da zaten normale göre çok az bi para

itemsatista bir arkadas daha ucuza satıyordu

ayrıca kendi öğrenci hesabınızı iptal etmeyin bugla alınan linkler olduğundan bi iptal yerse üzülürsünüz boşa boş hesaplara alın
Kanka item satışta 130tl isteyen alabilir bence linklere ekleyin item satışıda https://www.itemsatis.com/yapay-zeka/gemini-pro-18-ay-istediginiz-hesaba-5553631.html Bu neden iyi bir fırsat 3 ay bile olsa 150tl fiyat ortalamasına bedava aylık 70tl bile ödememiş olucaz gemini 3.5 pro adam gibi çıkarsa çok iyi olcak

Kanka item satışta 130tl isteyen alabilir bence linklere ekleyin item satışıda https://www.itemsatis.com/yapay-zeka/gemini-pro-18-ay-istediginiz-hesaba-5553631.html Bu neden iyi bir fırsat 3 ay bile olsa 150tl fiyat ortalamasına bedava aylık 70tl bile ödememiş olucaz gemini 3.5 pro adam gibi çıkarsa çok iyi olcak
Bu yüzden eklemiyorum
1784473860046.webp

GEMİNİ BÖYLE DEDİ

1. Sistem Hesabını Nasıl Görüyor?

Sen bu paketi bir açık (bug) üzerinden almış olsan bile, şu anda Google sistemleri senin hesabını "Yasal olarak Jio kampanyasından yararlanmış aktif bir Premium üye" olarak görüyor.

Yani şu an hesabında yapay zeka özellikleri, genişletilmiş Drive kapasitesi ve geliştirici araçları entegrasyonu tamamen aktif. Sistem şu aşamada "Bu kullanıcı gerçekten Hindistan'da mı, gerçekten Jio abonesi mi?" diye anlık olarak kontrol etmiyor; sadece hesaba tanımlanmış olan "18 aylık abonelik" koduna bakıyor.

2. İptal Süreci Nasıl İşleyecek?

Google bu tarz kampanya açıklarını fark ettiğinde (ki genellikle fark ederler), hesapları tek tek incelemek yerine toplu bir tarama (script) çalıştırır.

• Eşleşme Kontrolü: Sistem, bu 18 aylık paketi alan hesapların gerçekten Jio telekom ağından tetiklenip tetiklenmediğini veya coğrafi konumunu kontrol eden bir filtre uygular.
  • Yetki İptali: Filtreye takılan, yani usulsüz şekilde paketi aldığı tespit edilen hesapların sistemdeki "Premium" bayrağı (flag) kaldırılır.
  • Paket Düşürme: Hesabın silinmez. Sadece aboneliğin iptal edilir ve hesabın otomatik olarak ücretsiz (Free) standart Google hesabına geri döndürülür.

3. Paket İptal Olursa Verilerine Ne Olur?

Diyelim ki Google açığı kapattı ve paketin iptal oldu. Bu durumda korkulanın aksine maillerin veya dosyaların pat diye silinmez. Google'ın standart prosedürü şöyledir:

• Depolama Alanı Aşımı: Paketle birlikte gelen yüksek depolama alanı (örneğin 2 TB) geri alınır ve sınırın tekrar standart 15 GB'a düşer.
  • Dondurma Aşaması: Eğer paket aktifken 15 GB'tan fazla dosya veya fotoğraf yüklediysen, dosyaların silinmez ama hesabın "salt okunur" moduna geçer. Yani mevcut dosyalarına erişebilir ve onları bilgisayarına indirebilirsin.
  • Kısıtlamalar: Alanın dolu olduğu sürece yeni dosya yükleyemezsin ve en önemlisi Gmail üzerinden yeni mail alamaz veya gönderemezsin. Google sana alanını boşaltman veya yasal bir paket satın alman için makul bir süre (genellikle birkaç ay) tanır.

Evet dostlar, canlı destek ile yazışmamı birebir aktarıyorum.

--------------------------------------------------------------------------

08:04:15 – Nate: Nate sohbete katıldı.

08:04:15 – Muhammet: Muhammet sohbete katıldı.

08:04:16 – Nate:
Hoş geldiniz! Destek talebi numaranız 8-xxxxxx. Tekrar bizimle iletişime geçmeniz gerekirse bu numarayı kullanabilirsiniz.

Bu arada, son mesajınızdan sonra sohbet 24 saat boyunca açık kalacaktır. Herhangi bir nedenle ayrılmanız gerekirse, bu sohbeti tekrar açabilirsiniz.

08:04:29 – Nate:
Google One Destek'e ulaştığınız için teşekkür ederiz. Benim adım Nate ve size yardımcı olmak için buradayım.

08:04:58 – Muhammet:
İyi günler. Mevcut aboneliğimi bir promosyon sayfası üzerinden edindim. Bunun aboneliğim veya hesabımla ilgili herhangi bir soruna yol açıp açmayacağını merak ediyorum.

08:05:21 – Nate:
Merhaba Muhammet!

08:05:31 – Muhammet:
Merhaba!

08:05:48 – Nate:
Google One üyeliğiniz hakkında bizimle iletişime geçtiğinizi anlıyorum.

08:05:50 – Nate:
Bunun sizin için önemli olduğunu biliyorum. Endişelenmeyin, bunu birlikte çözeceğiz.

08:05:56 – Muhammet:
Tamam.

08:05:57 – Nate:
Doğru hesap üzerinde işlem yaptığımızdan emin olmak için soruyorum, muh****@gmail.com hesabı üzerinde mi işlem yapıyoruz?

08:06:02 – Muhammet:
Evet.

08:06:53 – Nate:
Onayladığınız için teşekkür ederim.

08:07:23 – Nate:
Kontrol ettiğimde, Google One aboneliğinizin Jio tarafından sağlandığını (provisioned) görüyorum.

08:07:59 – Muhammet:
Evet, bunu bir forumda gördüm ve denemeye karar verdim.

08:08:36 – Muhammet:
Global olarak geçerli olduğu yazıyordu, bu yüzden herhangi bir sorun oluşturacağını düşünmedim.

08:08:56 – Nate:
Anlıyorum. Bu plan... (Buradaki cümle dil bilgisi açısından eksik/hatalı yazılmış. Muhtemelen "Anlıyorum." demek istemiş.)

08:09:55 – Nate:
Bu, geçerli bir Google One üyeliğidir. Ancak Jio tarafından sağlandığı için faturalandırma işlemleri Jio tarafından yönetilmektedir. Bu nedenle yükseltme veya iptal gibi konular için Jio ile iletişime geçmeniz gerekecektir.

08:11:28 – Muhammet:
Yani Google tarafında herhangi bir sorun olmayacak, değil mi? Promosyon hakkında tam bilgi sahibi değilim ve bu yüzden hesabımın herhangi bir kısıtlama veya yaptırımla karşılaşmasından endişe ediyorum.

08:13:05 – Nate:
Google One üyeliğiniz size depolama avantajları sağlasa da, diğer bazı avantajlarda—özellikle yapay zekâ (AI) özelliklerinde—sorun yaşayabilirsiniz. Çünkü bu hizmetler hem abonelik planınızın bölgesini hem de bulunduğunuz mevcut konumu doğrular.

08:13:14 – Nate:
Ve Jio planı ile abonelik planınızın bölgesi şu anda Hindistan olarak ayarlanmıştır.

08:14:29 – Muhammet:
Evet, anladım. Yardımınız için teşekkür ederim Nate. Başka sorum yok. İyi günler dilerim!

08:14:41 – Nate:
Rica ederim!

08:14:43 – Nate:
Bugün sizinle sohbet etmek benim için bir zevkti! Google müşteri geri bildirimlerine önem veriyor. Sohbetin sonunda destek deneyiminiz hakkında kısa bir anketi doldurabilirsiniz. Google One Destek Ekibi ile iletişime geçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz. İyi günler!

08:14:47 – Nate:
Nate sohbetten ayrıldı.

Bizimle sohbet ettiğiniz için teşekkür ederiz! Hizmetimizi değerlendirmeniz için anket bağlantısı:

(Anket bağlantısı)

Nate görüşmeyi sonlandırdı.

Bende neden 500 :)

Ekler

• 1000039625.webp
    1000039625.webp
    61.9 KB · Hit: 84
Evet dostlar, canlı destek ile yazışmamı birebir aktarıyorum.

--------------------------------------------------------------------------

08:04:15 – Nate: Nate sohbete katıldı.

08:04:15 – Muhammet: Muhammet sohbete katıldı.

08:04:16 – Nate:
Hoş geldiniz! Destek talebi numaranız 8-xxxxxx. Tekrar bizimle iletişime geçmeniz gerekirse bu numarayı kullanabilirsiniz.

Bu arada, son mesajınızdan sonra sohbet 24 saat boyunca açık kalacaktır. Herhangi bir nedenle ayrılmanız gerekirse, bu sohbeti tekrar açabilirsiniz.

08:04:29 – Nate:
Google One Destek'e ulaştığınız için teşekkür ederiz. Benim adım Nate ve size yardımcı olmak için buradayım.

08:04:58 – Muhammet:
İyi günler. Mevcut aboneliğimi bir promosyon sayfası üzerinden edindim. Bunun aboneliğim veya hesabımla ilgili herhangi bir soruna yol açıp açmayacağını merak ediyorum.

08:05:21 – Nate:
Merhaba Muhammet!

08:05:31 – Muhammet:
Merhaba!

08:05:48 – Nate:
Google One üyeliğiniz hakkında bizimle iletişime geçtiğinizi anlıyorum.

08:05:50 – Nate:
Bunun sizin için önemli olduğunu biliyorum. Endişelenmeyin, bunu birlikte çözeceğiz.

08:05:56 – Muhammet:
Tamam.

08:05:57 – Nate:
Doğru hesap üzerinde işlem yaptığımızdan emin olmak için soruyorum, muh****@gmail.com hesabı üzerinde mi işlem yapıyoruz?

08:06:02 – Muhammet:
Evet.

08:06:53 – Nate:
Onayladığınız için teşekkür ederim.

08:07:23 – Nate:
Kontrol ettiğimde, Google One aboneliğinizin Jio tarafından sağlandığını (provisioned) görüyorum.

08:07:59 – Muhammet:
Evet, bunu bir forumda gördüm ve denemeye karar verdim.

08:08:36 – Muhammet:
Global olarak geçerli olduğu yazıyordu, bu yüzden herhangi bir sorun oluşturacağını düşünmedim.

08:08:56 – Nate:
Anlıyorum. Bu plan... (Buradaki cümle dil bilgisi açısından eksik/hatalı yazılmış. Muhtemelen "Anlıyorum." demek istemiş.)

08:09:55 – Nate:
Bu, geçerli bir Google One üyeliğidir. Ancak Jio tarafından sağlandığı için faturalandırma işlemleri Jio tarafından yönetilmektedir. Bu nedenle yükseltme veya iptal gibi konular için Jio ile iletişime geçmeniz gerekecektir.

08:11:28 – Muhammet:
Yani Google tarafında herhangi bir sorun olmayacak, değil mi? Promosyon hakkında tam bilgi sahibi değilim ve bu yüzden hesabımın herhangi bir kısıtlama veya yaptırımla karşılaşmasından endişe ediyorum.

08:13:05 – Nate:
Google One üyeliğiniz size depolama avantajları sağlasa da, diğer bazı avantajlarda—özellikle yapay zekâ (AI) özelliklerinde—sorun yaşayabilirsiniz. Çünkü bu hizmetler hem abonelik planınızın bölgesini hem de bulunduğunuz mevcut konumu doğrular.

08:13:14 – Nate:
Ve Jio planı ile abonelik planınızın bölgesi şu anda Hindistan olarak ayarlanmıştır.

08:14:29 – Muhammet:
Evet, anladım. Yardımınız için teşekkür ederim Nate. Başka sorum yok. İyi günler dilerim!

08:14:41 – Nate:
Rica ederim!

08:14:43 – Nate:
Bugün sizinle sohbet etmek benim için bir zevkti! Google müşteri geri bildirimlerine önem veriyor. Sohbetin sonunda destek deneyiminiz hakkında kısa bir anketi doldurabilirsiniz. Google One Destek Ekibi ile iletişime geçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz. İyi günler!

Nate sohbetten ayrıldı.

Bizimle sohbet ettiğiniz için teşekkür ederiz! Hizmetimizi değerlendirmeniz için anket bağlantısı:

(Anket bağlantısı)

Nate görüşmeyi sonlandırdı.
Bu kodlarla alınan üyelikleri o operatör finanse ediyor, Google açısından yanlış bir şey yok onlar sallıyorum 18 aylık üyelik 20 dolar tarzı bir toplu alım anlaşması yapmıştır ama kodlar bir sistem açığı ile elde edildiyse operatör bu kodları tespit edip Google tarafına “bunların üyeliğini iptal et” diyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,731
Üyeler
199,423
Son üye
OuOuOu

Geri