🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Bu kodlarla alınan üyelikleri o operatör finanse ediyor, Google açısından yanlış bir şey yok onlar sallıyorum 18 aylık üyelik 20 dolar tarzı bir toplu alım anlaşması yapmıştır ama kodlar bir sistem açığı ile elde edildiyse operatör bu kodları tespit edip Google tarafına “bunların üyeliğini iptal et” diyebilir.
Ona zaten buradaki herkes tamamdır. Hesaba bir şey olmasın gerisi önemli değil :D

Benim bitmesine daha 3 ay olan öğrenci üyeliği var diye almadım zaten 3 aydan fazla kalmaz bence iptal edilir gibi geldi ama alanlarda cidden 18 ay kalırsa üzülürüm 😅
18 ay sonra yazarız artık :D :D

2 Aydir kullaniyorum 2 gun once iptal ettiler anlicaniz 2-3 aylik bu beyler dikkat edin

Ben 98 liralığı denk getirebildim o yüzden biraz daha rahatım :D 280 lira verdikten sonra tepesine binip limitlerine kadar kullananlar da olacaktır hahahahahahha
Toplam 130 kesmedi mi size de

Bence kodlar patlamayacak jio burdaki türkcell gibi bir şey 1 milyara yakın hindistanlı var millet anne babasının operatöründen link alıp satıyordur taahüt vs yapmışlarsa iptal olmaz kolay kolay

Bence kodlar patlamayacak jio burdaki türkcell gibi bir şey 1 milyara yakın hindistanlı var millet anne babasının operatöründen link alıp satıyordur taahüt vs yapmışlarsa iptal olmaz kolay kolay
Kodlar sızdı deniyor öyle elde etseler bu kadar ucuza satmazlar bence.

Kodlar sızdı deniyor öyle elde etseler bu kadar ucuza satmazlar bence.
Açık olduğu kesin. Yoksa dediğin gibi pahalıya satarlardı hocam.
1784476921065.webp

Açık olduğu kesin. Yoksa dediğin gibi pahalıya satarlardı hocam.
Alıntıyı görüntüle
Valla şu Jio gibi bir operatörümüz olmadı ki biz de rahatça şöyle şeyleri kullanalım, adamlar 200 küsür lira aylık fiyata tarife satıyor ve bunu da tarifeyi kullandığın süre boyunca yanına hediye ediyor, bizimkiler o paraya tarife vermiyorlar Gemini Proyu geçtim…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,692
Üyeler
199,417
Son üye
fefe034

Geri