KaraKule06
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
karttan parayı çekti ama sipariş göstermiyor arkadaşlar mail filan gelmedi.
rami bende kaçırdım ya ama bu ekran kartları halada aktif baksanaMuhtemelen gelir gibi duruyor ya
Ramlerde 2x32 yakalayamadım 6000MHz CL30 bunu yakalarsak güzel olur
nasıl aktif yaw sepetteki bug(tcl %20 inidrim mevzusu) düzeldi olmuyor artrıkyeniden aktif alabildim bilginize
normal gece indirimi var ayrıca bu ürünün stoğu yoknasıl aktif yaw sepetteki bug(tcl %20 inidrim mevzusu) düzeldi olmuyor artrık
Kartta ödeme açık provizyonda gözüküyor ancak sipariş oluşmadı. Daha önce başına gelen var mı? Tekrar da alamıyorum bitti için.karttan parayı çekti ama sipariş göstermiyor arkadaşlar mail filan gelmedi.
Satmak için mi alıyorsun?sömürdüm farklı hesaplarla ve hepsi onaylandı. Onaylanması mühim değil de kargoya çıkana kadar korku gerlim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Kafayı yedi şimdi de
muhtemelen siz alırken taksiti seçmemişsiniz yada seçtikten sonra bir şey olmuş tekrar başa gelmişsiniz 2. ödemedede işaretlemeyi unutmuşsunuzEvet paraf kartım ile 6 taksit seçtim , peşin görünüyor ve halkbank müşteri hizmetlerini aradım provizyonda peşin görünüyor dedi . Ben mi seçmedim acaba başka kimse yaşadı mı taksitte ?
o sırada zaten site çok yavaştı , taksiti seçtim diye hatırlıyorum halen ama taksitsiz gözüküyor mecbur az önce iptal talebi yolladım fıratı kaçırdık .muhtemelen siz alırken taksiti seçmemişsiniz yada seçtikten sonra bir şey olmuş tekrar başa gelmişsiniz 2. ödemedede işaretlemeyi unutmuşsunuz