❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

Hayırlı Olsun Hocam .

Yeni " XANTARES " Olman Dileğiyle :peepokalp:
Teşekkür ederim hocam nasipte varsa inşallah. Parçalardan piyasasından anlamıyordum sayenizde kaç yıllık çocukluk hayalim gerçek oldu geç olsun güç olmasın demişler tekrardan çok teşekkürler
:peepokalp:

Bu forumdaki indirim babalarına son parçayı buradan aldığım için teşekkür ederim sayenizde hemen hemen herşeyi sağlam indirimli aldım sistemi topladım hepinize çok teşekkür ederim @Aydi @Alpha45 @thepublicman @Michael_Scofield @kyemre058 @XanthiN unuttuğum üstatlardan biri varsada kusura bakmayın 🤍
Hayırlı olsun hocam, biraz bile olsa katkıda bulunabildiysek ne mutlu bana. Bu forumda bunun için varız sonuçta, birbirimize yardım etmek için.:peepokalp:

Aynı üründen 10 tane alıp koymadıysa ceza yemez.Ayda 2-3 Tane alıp satışa koyana da bir şey diyemezsin.

2. el fiyatını arttıran alıcıdır.Almazsan düşürecek zaten mecbur olarak.Madem memnun değilsin alma.
Aynı şeyi söyledim zaten mesajın sonunda.

Aynı ürün 5 farklı kişi tarafından 5 kere satılsa devlete 5 kere vergi verilmeli diyorsun yani.
Öyle diyorum evet detaylandırarak çok basit bir örnekle ama bir tık uzun yazarak ne demek istediğim anlatıcam son olarak. Vergiyi sen ürünün kendisine değil üründen aldığın kazanca ödüyorsun, sorunun cevabına da gelirsek evet 5 kere vergi verilmeli.

3 tane karakter olsun mesela distrübütor - Vatan ve Ahmet diyelim. Distrübütör X ürünü, Vatan'a satarken kazancının vergisini öder. Vatan ise Distrübütörden aldığı kartı satarken üzerine kendi karını koyduğu için yine vergisini öder (isterse 489736536983 adet fatura kesilsin) Vatan da diyelim kartı Ahmet'e sattı. Ahmet'i de 2 konuda ele alalım, 1. Ahmet arada sırada 1-2 ilan sahibindene Vatan'dan aldığı ürünü sahibindene atsın diyelim. Sahibinden üzerinden ise Aydın yani ben alayim mesela o ürünü. 1. Ahmet ile alakalı sorun yok çünkü Ahmet kullanıcı. Eğer 2. Ahmet ki benim değindiğim durum, bu ürünleri devamlı kovalayıp ayda en az 15-20 tane sahibindene sıfır ürün atıp Aydın'a yani bana satıp vergisini ödemiyorsa işte bu sefer ciddi sıkıntı var. O ürünün faturasının keislip kesilmediğinden bağımsız bir konu bu. Eğer Ahmet'ten sonra ne bileyim Mehmet-Hüseyin-Ali diye Ahmet ile aynı ticarı amaçta 3 kişi daha aldı bu sefer 6 kere satılmış oluyor ve 6 kere vergi verilmesi gerekiyor. Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum yine hemfikir değilsek artık benim yapabileceğim bir şey yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu forumdaki indirim babalarına son parçayı buradan aldığım için teşekkür ederim sayenizde hemen hemen herşeyi sağlam indirimli aldım sistemi topladım hepinize çok teşekkür ederim @Aydi @Alpha45 @thepublicman @Michael_Scofield @kyemre058 @XanthiN unuttuğum üstatlardan biri varsada kusura bakmayın 🤍
Hayırlı olsun kingim benim

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam, biraz bile olsa katkıda bulunabildiysek ne mutlu bana. Bu forumda bunun için varız sonuçta, birbirimize yardım etmek için.:peepokalp:
Valla çok oldu hocam emeğinize sağlık sizin kadar olamam belki ama setupı kurup çözücem bu işleri bende forumdaki kardeşlere yardım etmeye çalışacam bu konuda inşallah 😁

Sistem parçaları nedir bu arada? Merak ettiğim için soruyorum

Hocam konudan bagımsız amd radeon 6600 var bunun yerine 9070xt alıyımmı yoksa 5070tiy felanmı genelde valo felan aşırı oynuyorum değiştirmek istiyorum hangisi mantıklı sizce taksitle 9070xt alıyorum 37bine

Hocam konudan bagımsız amd radeon 6600 var bunun yerine 9070xt alıyımmı yoksa 5070tiy felanmı genelde valo felan aşırı oynuyorum değiştirmek istiyorum hangisi mantıklı sizce taksitle 9070xt alıyorum 37bine
hocam valo oynuyorsanız işlemciye yoğunlaşın bence sonuçta işlemci bazlı oyun

Sistem parçaları nedir bu arada? Merak ettiğim için soruyorum
İmzamda yazıyor olması lazım ama baştan yazayım hocam (MSI B850 Tomahawk Max Wifi / 7800x3D / XFX swift 9070XT / Crucial 1TB t500 7000/6000 civarı okuma yazması var / goodram cl32 6400 MHz ram / MSI A850Gl PSU var)

Bu ayrı konu ben de al sat yapılması taraftarı değilim ancak nakit lazım olunca bazen ben de bunu yapmak durumunda kalıyorum. Ekonomi malum herkesin yaşayabilmek için kendince uyguladığı bazı yöntemler var. Arkadaşın argümanına göre araç al-sat yaparak devleti 2 haftada kalkındırabilirsin.
Aslında hemfikiriz ki bunu şu "ben de al sat yapılması taraftarı değilim ancak nakit lazım olunca bazen ben de bunu yapmak durumunda kalıyorum" cümlende belirtmişsin. Sen nakit lazım oluyor diye 1 tane yaparsın 2 yaparsın bilemedin 5 yaparsın. Ama nakit lazım diye 20 tane yapmazsın, benim dediğim de buydu aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,720
Üyeler
199,899
Son üye
kingslayer.21

Geri