RaMo_o
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Samsung Odyssey OLED G6 G60SF 2K 500HZ OLED
28k ya geldi iptal etsem mi bilemedim,tavsiye verirmisiniz?
Son düzenleme:
güzel fiyat etme benceSamsung Odyssey OLED G6 G60SF 2K 500HZ OLED
27k ya geldi iptal etsem mi bilemedim,tavsiye verirmisiniz?
İptal edeceksen ben senden alabilirim hocam.Samsung Odyssey OLED G6 G60SF 2K 500HZ OLED
Taksit seçeneği var mı hahdashdashisteyen varsa aynı fiyattan verebilirim. yoksa iptal edeceğim
Kullandığım monitörler den biri 500Hz Ips Rampage, Fazeon`lar 18-20K zaten 7K farkla 2K 3th Gen Oled monitör almışsın bedava fiyat. Görrsem kesin bir iki tane daha alırdım. Kendin Kullanmayacaksan da grupta birine paslayabilirsin.Samsung Odyssey OLED G6 G60SF 2K 500HZ OLED
Şu an Gigabyte G27U kullanıyorum. Tabii ki IPS ile OLED kıyaslanamaz ama aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğine ancak ürünü test ettikten sonra karar vereceğim. Tabii Vatan ürünü gönderirse...Kullandığım monitörler den biri 500Hz Ips Rampage, Fazeon`lar 18-20K zaten 7K farkla 2K 3th Gen Oled monitör almışsın bedava fiyat. Görrsem kesin bir iki tane daha alırdım. Kendin Kullanmayacaksan da grupta birine paslayabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Zaten maliyetin %50si ekran kartı hocam geri kalanını da toplarsınız ne olacakhocam zaten inan hiç parça felan yok böyle ucuz görünce alayım dedim nasıl olsa gelmez kafasında satın aldım gelirse bilgisayar namına elimde tek ekran kartı olur![]()
Üzülme çok yüksek ihtimal iptaller başlar yakında.Ya 5080 alacaktım dün param yoktu, sepetimde o fiyattan 5080'i alamadım, çok koydu.![]()
Başlayabilir benim 9070xt onaylanmıştı dün gece 1 saatten uzun süre sonra az önce onay bekliyora düştüÜzülme çok yüksek ihtimal iptaller başlar yakında.
başlamış galiba birinin 2 tane ürününü iptal etmişlerBaşlayabilir benim 9070xt onaylanmıştı dün gece 1 saatten uzun süre sonra az önce onay bekliyora düştü