❌İndirim Bitti! İnno3d RTX 5070 Ti 41.111₺

Samsung Odyssey OLED G6 G60SF 2K 500HZ OLED

27k ya geldi iptal etsem mi bilemedim,tavsiye verirmisiniz?
Kullandığım monitörler den biri 500Hz Ips Rampage, Fazeon`lar 18-20K zaten 7K farkla 2K 3th Gen Oled monitör almışsın bedava fiyat. Görrsem kesin bir iki tane daha alırdım. Kendin Kullanmayacaksan da grupta birine paslayabilirsin.
1000222499.webp

Son düzenleme:
Kullandığım monitörler den biri 500Hz Ips Rampage, Fazeon`lar 18-20K zaten 7K farkla 2K 3th Gen Oled monitör almışsın bedava fiyat. Görrsem kesin bir iki tane daha alırdım. Kendin Kullanmayacaksan da grupta birine paslayabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Şu an Gigabyte G27U kullanıyorum. Tabii ki IPS ile OLED kıyaslanamaz ama aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğine ancak ürünü test ettikten sonra karar vereceğim. Tabii Vatan ürünü gönderirse...

hocam zaten inan hiç parça felan yok böyle ucuz görünce alayım dedim nasıl olsa gelmez kafasında satın aldım gelirse bilgisayar namına elimde tek ekran kartı olur :D
Zaten maliyetin %50si ekran kartı hocam geri kalanını da toplarsınız ne olacak 🤣

Üzülme çok yüksek ihtimal iptaller başlar yakında.
Başlayabilir benim 9070xt onaylanmıştı dün gece 1 saatten uzun süre sonra az önce onay bekliyora düştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,472
Üyeler
199,799
Son üye
burakgiriss

Geri