Yukosss
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 570
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bi arayın sorun sabahtan hemenhocam antrasit rengi nasıl acaba elinde olan fotoğraf atabilir mi rica etsem beyaz ve antrasit aldım fotoğraflarda mankenlerin üstüne yapay zekayla giydirmişler her fotoğrafta farklı renk tonu gözüküyo arayıp antrasit yerine siyah istesem sıkıntı çıkartırlar mı acaba haftasonu diye daha kargoya vermemişler yarın verirler büyük ihtimalle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam yakma falan %100 pamuk polyester falan değil. Merak etmeyinHocam yazın bu sıcağında ağır kumaş olması yakar mı ? Teri çok belli eden cinsten bi kumaş mıdır belki ağır olunca belli etmiyordur falan diye düşündüm fikrinizi alabilir miyim ona göre sipariş edeceğim.
Tam oversize değil hocam zaten hafif oturan tok bir kumaş normal regular kesime göre tabii ki daha bol.Teri belli eden bir kumaş değil ama arkadaşın dediği gibi bana da oversize gibi gelmedi
L alın hocam.177 85kg orta yapılı vücutta M mi daha iyi olur yoksa L beden mi? Yapışsın istemiyorum çok aşırı salaşta dursun istemiyorum. Bedenlerde bi tutarsızlık var sanırım m mi L mi emin olamadım