🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 360tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

hocam antrasit rengi nasıl acaba elinde olan fotoğraf atabilir mi rica etsem beyaz ve antrasit aldım fotoğraflarda mankenlerin üstüne yapay zekayla giydirmişler her fotoğrafta farklı renk tonu gözüküyo arayıp antrasit yerine siyah istesem sıkıntı çıkartırlar mı acaba haftasonu diye daha kargoya vermemişler yarın verirler büyük ihtimalle
Hocam bi arayın sorun sabahtan hemen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yazın bu sıcağında ağır kumaş olması yakar mı ? Teri çok belli eden cinsten bi kumaş mıdır belki ağır olunca belli etmiyordur falan diye düşündüm fikrinizi alabilir miyim ona göre sipariş edeceğim.
Yok hocam yakma falan %100 pamuk polyester falan değil. Merak etmeyin

Teri belli eden bir kumaş değil ama arkadaşın dediği gibi bana da oversize gibi gelmedi
Tam oversize değil hocam zaten hafif oturan tok bir kumaş normal regular kesime göre tabii ki daha bol.

177 85kg orta yapılı vücutta M mi daha iyi olur yoksa L beden mi? Yapışsın istemiyorum çok aşırı salaşta dursun istemiyorum. Bedenlerde bi tutarsızlık var sanırım m mi L mi emin olamadım
L alın hocam.

177 85kg orta yapılı vücutta M mi daha iyi olur yoksa L beden mi? Yapışsın istemiyorum çok aşırı salaşta dursun istemiyorum. Bedenlerde bi tutarsızlık var sanırım m mi L mi emin olamadım
L hatta oversize geniş dursun derseniz xl. 1,80 85 kiloyum. L regular size gibi durdu

hocam antrasit rengi nasıl acaba elinde olan fotoğraf atabilir mi rica etsem beyaz ve antrasit aldım fotoğraflarda mankenlerin üstüne yapay zekayla giydirmişler her fotoğrafta farklı renk tonu gözüküyo arayıp antrasit yerine siyah istesem sıkıntı çıkartırlar mı acaba haftasonu diye daha kargoya vermemişler yarın verirler büyük ihtimalle
Bizim arkadaş da L beden almıştı sonra XL değiştirmek için aradı. Kırmızı rengi XL kalmamıştı. Telefonda hem kırmızıyı siyaha çevirdiler. Hem de XL yaptılar direk.

Hay şansıma ya. sabahtan beri kargoyu bekliyorum dağıtıma çıktı diye mesaj geldi. Şimdi baktım iptal etmişler dağıtımı. Sebebini sormak için aradım müşteri hizmetlerini. Benim ürünleri yanlış araca yüklemişler baska şehre gitmiş. p.tesiye kaldı bizim iş. Merakla bekliyordum valla.
Bizim il'de mi sıkıntı var acaba. Arkadaşın kargosu da sebepsiz iade edilmiş. Kargo firmasi bi aksilik oldu galiba diyor. Paen'i aradık öyle bişey mümkün değil diyor. Hepsijet iyice sapıtmış kafasına göre takılıyor valla.

Bizim arkadaş da L beden almıştı sonra XL değiştirmek için aradı. Kırmızı rengi XL kalmamıştı. Telefonda hem kırmızıyı siyaha çevirdiler. Hem de XL yaptılar direk.

Bizim il'de mi sıkıntı var acaba. Arkadaşın kargosu da sebepsiz iade edilmiş. Kargo firmasi bi aksilik oldu galiba diyor. Paen'i aradık öyle bişey mümkün değil diyor. Hepsijet iyice sapıtmış kafasına göre takılıyor valla.
Benim siparişi 4 gün geçmesine rağmen kargoya dahi vermediler.Hız konusunda sınıfta kaldılar.

1.75 55 S olur mu yoksa kalıbı çok mu geniş
170 70 İM m aldım boyu uzun geldi sana belki m tam olur ama bence s gıbı ya

Ürünler geldi kumaşı bir halta yaramaz buradaki arkadaşlar karton giymeyi seviyor sanırım böyle pamuklu tişört mü olur hepsini iade ettim
sen ne giyiyon at madem link görelim tişört nasıl oluyr

Ürünler geldi kumaşı bir halta yaramaz buradaki arkadaşlar karton giymeyi seviyor sanırım böyle pamuklu tişört mü olur hepsini iade ettim
hocam ben de begenmedim kumaşı çok sert pamuk hissi hiç yok, yakıyor. İade edemem ama yıkadım falan artık giyilir yalandan

Şehir şehir gezdikten sonra sonunda geldi. Diğer arkadaşın dediği gibi gerçekten farklı boyutları çıktı. Mesela petrol yeşili 73cm iken mor olan 75cm geldi. Eni ise 58 biri 60 biri. Ama hepsi çok güzel oldu bana. Oversize gibi değil.
Sertlik konusuna katılıyorum. Pierre Cardin'in tshirtlerini 3xl söylemiştim bana büyük gelince arkadaşa verdim o çok daha yumusak ve güzel bir his bırakıyordu. Cidden kumaşı kalın baya.
Benim için sorun yok şuanda. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Referans olması açısından fotoları ekliyorum.
Boyum 1.72 Kilom:97

Ekler

• paen 1.webp
    paen 1.webp
    110.7 KB · Hit: 214
  • paen 2.webp
    paen 2.webp
    120.5 KB · Hit: 212
  • paen 3.webp
    paen 3.webp
    141.6 KB · Hit: 212
Günlük hayatta ne giydiğini gerçekten merak ettim :)

Şehir şehir gezdikten sonra sonunda geldi. Diğer arkadaşın dediği gibi gerçekten farklı boyutları çıktı. Mesela petrol yeşili 73cm iken mor olan 75cm geldi. Eni ise 58 biri 60 biri. Ama hepsi çok güzel oldu bana. Oversize gibi değil.
Sertlik konusuna katılıyorum. Pierre Cardin'in tshirtlerini 3xl söylemiştim bana büyük gelince arkadaşa verdim o çok daha yumusak ve güzel bir his bırakıyordu. Cidden kumaşı kalın baya.
Benim için sorun yok şuanda. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Referans olması açısından fotoları ekliyorum.
Boyum 1.72 Kilom:97
Güle güle kullanın hocam. Ütülendikten sonra daha da güzel oluyor birde yıkama kurallarını atlamayın.

Hayatımda böyle kötü bir kumaş görmedim yakası ayrı bir şey boğacak gibi, mor rengini aldım bayağı kapalıydı fotoğrafta şimdi geldi mosmor bir şey iade edicem

Aldım, kumaş kalitesi fena değil. Ama kesimi çok kötü. İade. Yakası boğacak kadar sıkı, kötü duruyor. Biraz daha rahat olmalıydı, ayrıca yaka kısmı daha tok derinliği fazla olmalıydı. Atlet gibi duruyor maalesef. İkinci olarak kolları fotoğraf paylaşan arkadaşlar da gözüktüğü gibi rezalet. Kısa gömlek giyen dayıların kolları gibi dışa doğru üçgen duruyor. Şu hataları düzeltmek o kadar kolay ki, niye bu kadar olay oldu bu tişörtler anlamadım. LCW defacto bile bunun muadillerini satıyor oversize'da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,433
Üyeler
199,788
Son üye
jiyan Çiftçi

Geri