8 Ay İçerisinde 70 Tane Oyun Bitirmişim Acaba Bu 8 Aylık Süre Zarfına Göre 70 Tane Oyun Çok Mu Fazla veya Az ?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
503
Merhaba arkadaşlar steam den son oynama kısmına bakıyordum 2025 aralıktan beri yani 8 Ay içerisinde 70 tane oyun bitirmişim acaba bu 8 aylık süre zarfına göre 70 tane oyun çok mu fazla veya az ?

Oyunların ortalama kaç saatte bittiği önemli ama bir oyun 10-15 saat üzeriyse çok gibi

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Oyunların ortalama kaç saatte bittiği önemli ama bir oyun 10-15 saat üzeriyse çok gibi
Yani saatler karışık hocam ya bazı 5-10 saat bazısı 20 saat bazıları 100 saat civarı

4 senedir 5-6 oyundan fazla oyun oynamadim. Rdr2, Witcher gibi birçok güzel oyun var hesabımda hiç indirmemişim bile. Buna rağmen ben kendim için çok fazla oyun oynuyorum diyorum

4 senedir 5-6 oyundan fazla oyun oynamadim. Rdr2, Witcher gibi birçok güzel oyun var hesabımda hiç indirmemişim bile. Buna rağmen ben kendim için çok fazla oyun oynuyorum diyorum
o kadarda dğil be kral. ayda 1 2 oyun bana göre normaldir 15 saatlikten. zaten çoğu kişi online oynuyor saatlerce

• Muhteşem
yuh 70 tane oyunu 8 ayda nasil oynadin ya ayda 10 oyun nerdeyse bravo valla

• Muhteşem
o kadar oynayacak oyunu buluyorsan ne ala kral. zaten bi yerden sonra sende bulaman gibi alsgma. hevesin varken işini gücünü okulunu hayatını etkilemiyosa oyna işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen ben hiç online oynamadığım için bana normal geliyor ya :D

Ben de sadece hikayeli oyunlar oynuyorum ama aralıksız 3 günde 1 oyun olacak şekilde 70 oyun bitiremedim.
Aynen ben hiç online oynamadığım için bana normal geliyor ya :D

Bence normal geliyor hocam ben hiç online oyun oynamıyorum.

• Beğen
o kadarda dğil be kral. ayda 1 2 oyun bana göre normaldir 15 saatlikten. zaten çoğu kişi online oynuyor saatlerce
Benim 1-2 ay steam açmam açtığım zamanda 1 hafta araliksiz oynarim saatlerce. Bir oyun oynamaktan soğudum mu daha uzun süre girmiyorum

• İnanılmaz
o kadar oynayacak oyunu buluyorsan ne ala kral. zaten bi yerden sonra sende bulaman gibi alsgma. hevesin varken işini gücünü okulunu hayatını etkilemiyosa oyna işte
Valla kral copy paste yaptım affet üsteki mesajdan :D işi gücü bırakıp saldım bu yıl kendimi ya bakalım işe başlayacağım inşAllah 1-2 ay sonra o zaman hiç vaktim olmayacak hesabım bu https://steamcommunity.com/profiles/76561198985675239/ bakabilirsiniz oyun bulamayan direkt beğendiğini benim hesaptan seçip satın alsın paşalar gibi keyfine baksın :)

Rdr2, Witcher gibi birçok güzel oyun var hesabımda hiç indirmemişim bile
Nedenini sorabilirmiyim hocam alınmaz iseniz çok güzel oyunlardır indirin bakın keyfinize :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,597
Üyeler
199,398
Son üye
utku52

Geri