Öneri 5 Bin TL'ye Kablosuz Mouse Önerisi Var mı ?

TDPRL

80+
Reaksiyon skoru
61
Beyler sa 5k'ya önereceğiniz fare var mı şuan g203 kullanıyorum ve bıktım yani bide küçük geliyor ve kablo sorunları oluyor aklımda w1 var da karar veremedim,bi yardım ederseniz sevinirim.

W1 kesinlikle o fiyata değmez.

Beyler sa 5k'ya önereceğiniz fare var mı şuan g203 kullanıyorum ve bıktım yani bide küçük geliyor ve kablo sorunları oluyor aklımda w1 var da karar veremedim,bi yardım ederseniz sevinirim.

İkisinden birini direk al geç diyebilirim kullandığım güzel mouselar sepette indirimleri var.

Lamzu Maya X öneririm

İkisinden birini direk al geç diyebilirim kullandığım güzel mouselar sepette indirimleri var.
Reis çoğunlukla counter için alıcam da ikisinde hangisi daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reis bide farklılıkları söylersen çünkü leviathan v4 önceden bakmıştım

Lamzu Maya X öneririm
Fiyat pahalı

İkisinde hangisi daha iyi

ATK Blazing Sky X1 V2 Ultimate
O nasıl

Çözüldü çoğu sorun firmware ile. Ayrıca bu sorun kronik değil benimde elimde olan bir fare. Arkadaş konuyu daha çok Wraithi ezmek için açmış.

Kaplama, batarya süresi ve yazılım olarak ATK, malzeme kalitesi ve teknik özellik olarak RAWM.

Çözüldü çoğu sorun firmware ile. Ayrıca bu sorun kronik değil benimde elimde olan bir fare. Arkadaş konuyu daha çok Wraithi ezmek için açmış.

Kaplama, batarya süresi ve yazılım olarak ATK, malzeme kalitesi ve teknik özellik olarak RAWM.
Atk daha mantıklı geliyor bana

Son düzenleme:
Reis çoğunlukla counter için alıcam da ikisinde hangisi daha iyi

Reis bide farklılıkları söylersen çünkü leviathan v4 önceden bakmıştım

Fiyat pahalı

O nasıl
Kanka her türlü atk ghost daha iyi al geç direk

Atk Ghost parasını hak etmeyen bir ürün. 5000 TL yi optik switch kullanmayan bir mouse için harcamak çok gereksiz. Overprice bir ürün.
Ben kullanıyorum, malzeme kalitesi ve ürünün performansını fiyatına göre beğeniyorum açıkçası

Ben kullanıyorum, malzeme kalitesi ve ürünün performansını fiyatına göre beğeniyorum açıkçası
Tabii leviathan v4 fena mouse değil fp ürünüdür benim gözümde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,024
Üyeler
200,272
Son üye
Larken

Geri