🔥İndirim Trendyol Vantilatör İndirimleri

fenerlimühendis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,249

1. Olanı yani Kumteli alırsanız evde helikopter kaldırırsınız benden demesi.
1. kademede bile o kadar çok ses çıkarıyor ki ben iade ettim. Haberiniz olsun.

Bunlar alinmaz imkani olan kule tipi alsin gene en iyisi kule tipi hepsini deneyimledim.

Önerimde dijital boyle uzaktan kumandali yer kaplamayan modeller ;

Bunlar alinmaz imkani olan kule tipi alsin gene en iyisi kule tipi hepsini deneyimledim.

Performansı nasıl ? Kumtel almak istemiyorum ama gidip 3 binde vermek istemiyorum açıkçası

Kule tiplerinde boy sıkıntısı oluyor. Kumtelin aldım çok alçakta kalıyor. Eğer oda da kanepe de oturup en uç köşeye koyarsan belki öyle kurtarır. PC başında otururken felan havayı bacaklara vuruyor. Hevesle almıştım ama bu kısımı üzdü

Kule tiplerinde boy sıkıntısı oluyor. Kumtelin aldım çok alçakta kalıyor. Eğer oda da kanepe de oturup en uç köşeye koyarsan belki öyle kurtarır. PC başında otururken felan havayı bacaklara vuruyor. Hevesle almıştım ama bu kısımı üzdü
Hocam tabanın altına bi dayama koysanız işe yarar bence, ben de 700tlliği gelen hafta almıştım yeni eve gelmiş akşam denicem

Performansı nasıl ? Kumtel almak istemiyorum ama gidip 3 binde vermek istemiyorum açıkçası
Kule tipi ürünler dar yere üflüyor ve boy sıkıntısı var. Yani bunların özel kullanım alanları var. Yerin darsa vs düşünülebilir. Klasik ayaklı vantilatörlerle aynı fiyat bandında yarışmaları mümkün değil

Hocam tabanın altına bi dayama koysanız işe yarar bence, ben de 700tlliği gelen hafta almıştım yeni eve gelmiş akşam denicem
Baya bir yükseltmen gerekiyor. Şöyle söyleyeyim, kardeşim içerde kanepenin üstüne koydu öyle kullanıyor anca o kıvamlarda boyu kurtarıyor. Boy dezavantajı olmasa güzel ürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,472
Üyeler
199,799
Son üye
burakgiriss

Geri