❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

monitör kötü mü kardeşm 180hz samsung g5 i aldık, kötüyse iptal ediyim ??
Oledin kötüsü ama 14k ya aldıysan g5 i başka alternatif Oled yok zaten seninki alınabilir uygun fiyat. IPS panel oledin kötüsüyle bile yarışamaz. Ama hdr açıcam çok iyi gözükecek vs değil yani kırpılmış model g5 ayrıca G6 gibi ikiside ışık altında iyi değil. Fiyattan bağımsız daha iyi oledler arasında önemli farklar var.

Pro değil mi sizin ki 512 Pro 99 bindi
Hocam bu pro işte.Birkaç kere pro max dediniz bende denediğimden eminim yanlışmı hatırlıyorum diye şüphe ettim.
Valla nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum kusura bakmayın. Çoğu kişiyi de yanlış yönlendirdim. İlk sipariş verirken linke 17PM diye tıklamıştım. Sonra sayfadan atınca tekrar manuel almıştım. Sürekli aklımda PM diye kaldı hiç de kontrol etmedim. Siz demeseniz muhtemelen teslimata gidince fark edicektim ahah. Hakkınızı helal edin.

Valla nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum kusura bakmayın. Çoğu kişiyi de yanlış yönlendirdim. İlk sipariş verirken linke 17PM diye tıklamıştım. Sonra sayfadan atınca tekrar manuel almıştım. Sürekli aklımda PM diye kaldı hiç de kontrol etmedim. Siz demeseniz muhtemelen teslimata gidince fark edicektim ahah. Hakkınızı helal edin.
Doğrudur hocam bende çünkü denedim 512 Pro max düşmedi sadece 1tb düştü bende 1tb aldım

benım iphone 16 iptal edilmiş .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,677
Üyeler
199,877
Son üye
Dephex

Geri