256'da yoktu benim gördüğüm. 1Tb fiyat farkı çok geldi o yüzden bunu aldım ben.Reis kaça geldi tam olarak ss atabilir misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
256 da indirime girmiş miydi
256'da yoktu benim gördüğüm. 1Tb fiyat farkı çok geldi o yüzden bunu aldım ben.Reis kaça geldi tam olarak ss atabilir misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
256 da indirime girmiş miydi
Hayırlı olsun şimdiden256'da yoktu benim gördüğüm. 1Tb fiyat farkı çok geldi o yüzden bunu aldım ben.
Hocam bu pro işte.Birkaç kere pro max dediniz bende denediğimden eminim yanlışmı hatırlıyorum diye şüphe ettim.256'da yoktu benim gördüğüm. 1Tb fiyat farkı çok geldi o yüzden bunu aldım ben.
Tüh ben onu görmedimDüştü ben aldım. 100k
monitör kötü mü kardeşm 180hz samsung g5 i aldık, kötüyse iptal ediyim ??
Pro değil mi sizin ki 512 Pro 99 bindiDüştü ben aldım. 100k
Oledin kötüsü ama 14k ya aldıysan g5 i başka alternatif Oled yok zaten seninki alınabilir uygun fiyat. IPS panel oledin kötüsüyle bile yarışamaz. Ama hdr açıcam çok iyi gözükecek vs değil yani kırpılmış model g5 ayrıca G6 gibi ikiside ışık altında iyi değil. Fiyattan bağımsız daha iyi oledler arasında önemli farklar var.monitör kötü mü kardeşm 180hz samsung g5 i aldık, kötüyse iptal ediyim ??
Pro değil mi sizin ki 512 Pro 99 bindi
Valla nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum kusura bakmayın. Çoğu kişiyi de yanlış yönlendirdim. İlk sipariş verirken linke 17PM diye tıklamıştım. Sonra sayfadan atınca tekrar manuel almıştım. Sürekli aklımda PM diye kaldı hiç de kontrol etmedim. Siz demeseniz muhtemelen teslimata gidince fark edicektim ahah. Hakkınızı helal edin.Hocam bu pro işte.Birkaç kere pro max dediniz bende denediğimden eminim yanlışmı hatırlıyorum diye şüphe ettim.
Doğrudur hocam bende çünkü denedim 512 Pro max düşmedi sadece 1tb düştü bende 1tb aldımValla nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum kusura bakmayın. Çoğu kişiyi de yanlış yönlendirdim. İlk sipariş verirken linke 17PM diye tıklamıştım. Sonra sayfadan atınca tekrar manuel almıştım. Sürekli aklımda PM diye kaldı hiç de kontrol etmedim. Siz demeseniz muhtemelen teslimata gidince fark edicektim ahah. Hakkınızı helal edin.
Benim iPhone 15 onaylandir kargo sürecine girdi . Faturayı bile kesmişlerBeyler öncelikle alanlara hayırlı olsun. Telefon genelinde şiparişi onaylanan var mı ?
Hocam 14k ya oled daha önce hiç düşmedi için rahat olsun o fiyata daha iyisi yokmonitör kötü mü kardeşm 180hz samsung g5 i aldık, kötüyse iptal ediyim ??