hocam 15'e niye geçiyorsunuz ben 16 almadığımdan dolayı pişmanım16 değil de 15 çok iyiymiş 40K ya, cidden o gün nasıl olsa Apple’da düşmez diye denemedim denesem benim 16 yı satıp tertemiz geçerdim sıfır cihaza![]()
hocam 15'e niye geçiyorsunuz ben 16 almadığımdan dolayı pişmanım16 değil de 15 çok iyiymiş 40K ya, cidden o gün nasıl olsa Apple’da düşmez diye denemedim denesem benim 16 yı satıp tertemiz geçerdim sıfır cihaza![]()
Birkaç ay sürebilir hocam diğer kategorilerde gelebilir niye olmasın ama iptal edilmeyip gönderilen ürünlerden gelmesi zor.Böyle bir hata ya da bu düzeyde bir indirim ay sonu gelir mi acaba stok bitirmek için? İPad Air ya da proda indirim var mıydı
Fatura kesildiyse bakabiliyorsanız imkansız ama kesilmediysede çok zor dönmesiKargoya teslimat bekleniyor dan dönme ihtimali var mıdır bilen var mı beyler
Fatura kesilmiş hocam görüntüledimBirkaç ay sürebilir hocam diğer kategorilerde gelebilir niye olmasın ama iptal edilmeyip gönderilen ürünlerden gelmesi zor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fatura kesildiyse bakabiliyorsanız imkansız ama kesilmediysede çok zor dönmesi
Fatura kesildiyse %100 haklısınız zaten kesilmediysede mağdur edilmişsiniz ve zoraki gibi üst modele ekstra ücret talep ederek seçenek sunmuşlar. Yaptıkları kusur olduğu için haklı çıkarsınız yüksek ihtimalle.arkadaslar alanlara hayirli olsun bi sorum olacakdı. bende -bi onceki ekran kartı indiriminden 5060ti 16 gb almısdım. stokda yok diyip karttan cekildigi halde 2 gün sonra iptal ettiler bende thh verdim. bana stokda yok inno var ama fiyatıda benim aldıgım rakam degil 19 bi TL'ye almısdım. müsteri hizmetleri 7 bin tl daha farkı var üst model degil bisey degil sadece gigabyte yerine inno modelini kabul edersenız bunu onerıyoruz dediler . bende bu fiyatta kabul etmıyorum dedim iyi diyip kapattılar telefonu sizce thh haklı bulur mu beni
Tamamdır hocam bende de aynı şekilde kargo teslimatı bekliyor şeklinde. Faturanın ekran görüntüsünü alın veya PDF olarak indirin elinizde dursun.Fatura kesilmiş hocam görüntüledim
evet hocam hatta arandım fatura kesilip maile gonderdiler. acılıp iade edilmiş ürün olabilir kabul ediyormusunuz dediler. bende fiyattan dolayı kabul ettim maile fatura bile geldi zaten sonra 2 gün sonra bidaha arayıp stok yokmus dediler bunu thh verdımFatura kesildiyse %100 haklısınız zaten kesilmediysede mağdur edilmişsiniz ve zoraki gibi üst modele ekstra ücret talep ederek seçenek sunmuşlar. Yaptıkları kusur olduğu için haklı çıkarsınız yüksek ihtimalle.
%100 haklısınız hocam vaktinizden almışlar ve yanlış bilgilendirme beyan edip olmayan ürünü size satmışlar. THH sizi haklı bulacaktır rahat olun. Herkesin vakti kıymetlidir kimse böyle oyalanamaz.evet hocam hatta arandım fatura kesilip maile gonderdiler. acılıp iade edilmiş ürün olabilir kabul ediyormusunuz dediler. bende fiyattan dolayı kabul ettim maile fatura bile geldi zaten sonra 2 gün sonra bidaha arayıp stok yokmus dediler bunu thh verdım
Odam genellikle karanlık,3 nesil oledlerin çoğunda bu sorun var diye biliyorum.Bu fiyata 300 hz üstü 4.nesil önerirseniz değiştirebilirim tercihimi.Mat qd de kötü ekran mor + puslu. Bence bu paraya mat qd oled alınmaz 500hz eyvallah çok iyide sabah akşam valorant, cs2 oynamıyorsan bence alınmaz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yoktuoem paketlerde varmıydı acaba
5060ti 38k kasayı kaçırdık bunu da kaçırsaydık ağlardık heralde hoca yaYoktu
Glossy olanlarda bu sorun yok. Ekran net pusluk vs yok. Mor ton daha az ve siyah derinliği daha iyi. Fotoğrafta bu 3.nesil glossy qd oledOdam genellikle karanlık,3 nesil oledlerin çoğunda bu sorun var diye biliyorum.Bu fiyata 300 hz üstü 4.nesil önerirseniz değiştirebilirim tercihimi.