❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Böyle bir hata ya da bu düzeyde bir indirim ay sonu gelir mi acaba stok bitirmek için? İPad Air ya da proda indirim var mıydı

Muhtemelen, uğraşmaya değmez zaten ama dediğim gibi saçma yani o zaman kurumsal fatura seçeneği açık olmasın. sittin sene almam daha vatandan bir şey :D
Kurumsal faturayla alakalı değildir olay. Vatan daha önce aynı kategoriden ürün almayan faydalansın diye koşul koyarak otomatik eleme yapmış sen 4 yıl önce de olsa ürün almışsın o yüzden elemiş seni sistem.

ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 16GB modeli icin 62k (havale) deger mi? ne dersiniz kullanan var mi? 5070 Ti veya OC olmayan modeli (58k) fiyat olarak daha mantikliydi ama..

Kurumsal faturayla alakalı değildir olay. Vatan daha önce aynı kategoriden ürün almayan faydalansın diye koşul koyarak otomatik eleme yapmış sen 4 yıl önce de olsa ürün almışsın o yüzden elemiş seni sistem.
Bileydim başka hesap açardım :D neyse zaten 60 a da düşüyoor çok fark yok sadece ufak fırsat kaçtı alana hayırlı olsun

Bileydim başka hesap açardım :D neyse zaten 60 a da düşüyoor çok fark yok sadece ufak fırsat kaçtı alana hayırlı olsun
16 değil de 15 çok iyiymiş 40K ya, cidden o gün nasıl olsa Apple’da düşmez diye denemedim denesem benim 16 yı satıp tertemiz geçerdim sıfır cihaza 😀

Kargoya teslimat bekleniyor dan dönme ihtimali var mıdır bilen var mı beyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,854
Üyeler
199,451
Son üye
kıralbixsi

Geri