zotac pahalıydı 5k dahaben ınno 5070ti almıştım kendim iptal ettim ya bilmiyorum yanlış yaptım belki ama keşke zotac alaydım onu iptal etmezdim
zotac pahalıydı 5k dahaben ınno 5070ti almıştım kendim iptal ettim ya bilmiyorum yanlış yaptım belki ama keşke zotac alaydım onu iptal etmezdim
İhtiyacın yoksa üzülmene gerek olacak bir indirim yoktu.ben ınno 5070ti almıştım kendim iptal ettim ya bilmiyorum yanlış yaptım belki ama keşke zotac alaydım onu iptal etmezdim
Kurumsal faturayla alakalı değildir olay. Vatan daha önce aynı kategoriden ürün almayan faydalansın diye koşul koyarak otomatik eleme yapmış sen 4 yıl önce de olsa ürün almışsın o yüzden elemiş seni sistem.Muhtemelen, uğraşmaya değmez zaten ama dediğim gibi saçma yani o zaman kurumsal fatura seçeneği açık olmasın. sittin sene almam daha vatandan bir şey![]()
Samsung Tab S11 256gb 25.5'e satıldı. İlk mesajda ekran görüntüsü olması lazım ki ben de aldım.Tab s11 veya ultra da indirim oldumu
Bileydim başka hesap açardımKurumsal faturayla alakalı değildir olay. Vatan daha önce aynı kategoriden ürün almayan faydalansın diye koşul koyarak otomatik eleme yapmış sen 4 yıl önce de olsa ürün almışsın o yüzden elemiş seni sistem.
16 değil de 15 çok iyiymiş 40K ya, cidden o gün nasıl olsa Apple’da düşmez diye denemedim denesem benim 16 yı satıp tertemiz geçerdim sıfır cihazaBileydim başka hesap açardımneyse zaten 60 a da düşüyoor çok fark yok sadece ufak fırsat kaçtı alana hayırlı olsun
zorKargoya teslimat bekleniyor dan dönme ihtimali var mıdır bilen var mı beyler
zor gibi ama bak 10daBugün olur inşallah ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sizce bugünde olurmu