🔥İndirim [ Yeni ] Vodafone Faturana Yansıt 250 TL 🔥 🔥 🔥

s
Bu haftaya özel yenilenmiş, ilk harcama olmasina gerek yok ben kullandım iade edildi.
Alıntıyı görüntüle
sağolun hocam işlemim olmasına rağmen verdi 250 TL'ye 250 tlyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s

diğer numaradan da deneyeceğim

ilk harcama yapacaklar için şimdi indirim kazandın mesajı gelebilir ama faturada gerçekten indirim olacak mı ? ben daha önce harcama yapmıştım fatura gelmeden belli olmaz
hocam yanımda uygulamasından fatura bölümünde güncel tutar kısmından görebilirsiniz

s

diğer numaradan da deneyeceğim

hocam yanımda uygulamasından fatura bölümünde güncel tutar kısmından görebilirsiniz
diğer numaramda da oldu 500 tl kazandım

Son düzenleme:
Tek seferlik bir alım için mi geçerli yoksa parçalı alımlarda 250 TL'ye kadar ödüyor mu bilgisi olan var mı

Ben taahhütü yeni yeniledim iki ay bedava premium vermiş. pay cüzdanına aylık 150 veriyormuş bi de başka haklar. Vodafone faturasını payle ödeyince yüzde on cashback varmış. bi de o gelen 150 lirayla odesem biraz düşüyor faturam
Bende yeni tarifeye geçmiştim bana da 2 ay ücretsiz vermiş deneyeyim bakayım sağolun hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Google play de var. Kardesimle kendime Minecraft aldım beless

Ben taahhütü yeni yeniledim iki ay bedava premium vermiş. pay cüzdanına aylık 150 veriyormuş bi de başka haklar. Vodafone faturasını payle ödeyince yüzde on cashback varmış. bi de o gelen 150 lirayla odesem biraz düşüyor faturam
150 tl cüzdan kodu veriyor ama %10 iade yi cüzdan ile ödemede değil sanal kart ile ödeyince veriyor.Yani cüzdan ile ödemede %10 cashback alamazsınız. Ödemeden önce kampanyaya katılmayı şartı da var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Starbucks bakiyeye yükleyin mis gibi kahve içersiniz hocam
Geçen hafta da aynı kampanya vardı. İlk kez fatura yansıt kullanmama rağmen google play uygulama içi satın alıma indirim yansımadı. Fatura ayın 7 sinde kesilmişti. Bir ihtimal ondan yansımamış olabilir diye düşünüyorum bir dahaki ay için bekleyip göreceğiz bakalım

Faturaya yansıtın aylık 2750 limiti varmış 30 tl limit kaldığı için kullanamıyorum bu limiti artırmanın bir yolu var mı? Vodafone pay ile kimlik doğrulaması yaptım yine de limit değişmedi

beyler ilk kez kullanacagım google play bakiyesi üzerinden yabancıyım konuya,
ben bakiye yüklemek istiyorum google hesabıma bu olmuyor mu ? ille uygulama mı satın almam gerekiyor ?

faturana yansıt bedeli 32 tl ne sacma sey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,786
Üyeler
199,920
Son üye
Asdii

Geri