tutkunun L boxerını alabilirsin, jack jonesdan daha rahat kalıbıBedeni nasıl buluruz peki,
Jack&jones mesela aşırı dar kalıp XL ancak oluyor. Muhtemelen bunda xl alsam şalvar gibi olur.
Normal boxer XL ise bunda L almanız daha iyi olur bol zaten diğerleri gibi değil.Bedeni nasıl buluruz peki,
Jack&jones mesela aşırı dar kalıp XL ancak oluyor. Muhtemelen bunda xl alsam şalvar gibi olur.
Sorun yaşadığımdan değil de bir ara araştırırken yorumlarda / fotoğraflarda vs. etiketle yazılanın uyuşmadığı, beyazların polyester olduğu felan söyleniyordu. Ürün iç etiketinde farklı dış paket etiketinde farklı gibi gibiHocam penye pamuklu ama ben öyle bir sorun yaşamadım hiç çakma filan mıydı acaba![]()
Trendyol AZ yok mu hocam sürekli reklam yapıyorlar orada fiyatlar nasıl?Eskiden Trendyoldan Seher Yıldızı siyah Boxer sipariş ederdim. Kargo firmam sağolsun ulaştırırdı Baküye.
Şimdi bakıyorum fiyatlar aldı başını gitti + kargo parası eklenince ben marketlerin birinden alsam daha ucuza geliyor.
Neden fiyatlar fırladı bir anda. Sonu nereye varıcak?
Fark yok ki. Sadece Kargo firması olmadan taşıma sözü vermiştiler AZ versiyonda o da fos çıktı.Trendyol AZ yok mu hocam sürekli reklam yapıyorlar orada fiyatlar nasıl?
pamuk olmayan boxer giymeyin pişik olursunuzBenim gibi Anthony Jackson, Jack & Jones ile rahat edemeyenler için milli boxerımızın adet fiyatı 61 TL 'ye geliyor her beden mevcut.
Sepette ohbe120 kodunu uygulayın.
Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli XL Fiyatları ve Özellikleri
Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli XL en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
15 'li paket 800 TL (bunda kupon yok ama adet fiyatı 53 TL 'ye geliyor)
Tutku Erkek Penye Düğmeli Boxer Karışık Renk 15'li Paket Çok Renkli S Fiyatları ve Özellikleri
Tutku Erkek Penye Düğmeli Boxer Karışık Renk 15'li Paket Çok Renkli S en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
Şimdiye kadar böyle bir sorun olmadı.Pamuklarda yün yün toplanır ya, bunlar da oluyomu acaba