🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli 510 TL 15'li 775 TL

Bedeni nasıl buluruz peki,
Jack&jones mesela aşırı dar kalıp XL ancak oluyor. Muhtemelen bunda xl alsam şalvar gibi olur.

Bunun sıkıntısı polyester olması. Alayım diyorum ama orası rahatsız ediyor.

Hocam penye pamuklu ama ben öyle bir sorun yaşamadım hiç çakma filan mıydı acaba :D
Sorun yaşadığımdan değil de bir ara araştırırken yorumlarda / fotoğraflarda vs. etiketle yazılanın uyuşmadığı, beyazların polyester olduğu felan söyleniyordu. Ürün iç etiketinde farklı dış paket etiketinde farklı gibi gibi

Eskiden Trendyoldan Seher Yıldızı siyah Boxer sipariş ederdim. Kargo firmam sağolsun ulaştırırdı Baküye.

Şimdi bakıyorum fiyatlar aldı başını gitti + kargo parası eklenince ben marketlerin birinden alsam daha ucuza geliyor.

Neden fiyatlar fırladı bir anda. Sonu nereye varıcak?

Eskiden Trendyoldan Seher Yıldızı siyah Boxer sipariş ederdim. Kargo firmam sağolsun ulaştırırdı Baküye.

Şimdi bakıyorum fiyatlar aldı başını gitti + kargo parası eklenince ben marketlerin birinden alsam daha ucuza geliyor.

Neden fiyatlar fırladı bir anda. Sonu nereye varıcak?
Trendyol AZ yok mu hocam sürekli reklam yapıyorlar orada fiyatlar nasıl?

Trendyol AZ yok mu hocam sürekli reklam yapıyorlar orada fiyatlar nasıl?
Fark yok ki. Sadece Kargo firması olmadan taşıma sözü vermiştiler AZ versiyonda o da fos çıktı.

Zaten kendi kargo firmam var. Neden başka firmayla uğraşalım ki deyip Türkiye TL siyle ödeme yapıp alıyordum.

Burada fiyat.
Siyah vücuta yapışan boxer Seher yıldızı gibi. 5 adet 330 TL

Misal
5 Adet trendyoldan sipariş yapsam + Kargo parası bana 700 e patlar artık.

Benim gibi Anthony Jackson, Jack & Jones ile rahat edemeyenler için milli boxerımızın adet fiyatı 61 TL 'ye geliyor her beden mevcut.

Sepette ohbe120 kodunu uygulayın.

15 'li paket 800 TL (bunda kupon yok ama adet fiyatı 53 TL 'ye geliyor)

Alıntıyı görüntüle
pamuk olmayan boxer giymeyin pişik olursunuz

Pamuklarda yün yün toplanır ya, bunlar da oluyomu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,457
Üyeler
199,793
Son üye
KeGood