❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

valla bende beyazı var bende 30k ya almıştım baya memnunum soğutması baya yeterli sadece ilk başta kartın tasarımı biraz garip gelmişti ama alışıyor insan

Uzun süre düzgün fırsat beklemem artık vatandan
valla hep aynısını diyoz herifler 2 kere bedava ram dağıttı hayvan gibi telefon ekran kartı vs dağıttılar yine olur bence 2 aya bir fiyat hatası gibi bir durumla karşılaşıyoruz vatanda ve gönderiyorlar

valla hep aynısını diyoz herifler 2 kere bedava ram dağıttı hayvan gibi telefon ekran kartı vs dağıttılar yine olur bence 2 aya bir fiyat hatası gibi bir durumla karşılaşıyoruz vatanda ve gönderiyorlar
Iptal ettiler benim siparisi, neymiş geçen yıl temmuzda ekran kartı almisim

Iptal ettiler benim siparisi, neymiş geçen yıl temmuzda ekran kartı almisim
hemen hakem heyetine başvur satıcı stokta olan bir ürünü keyfi gerekçeyle iptal edemez bende 5070 ve 9070xt almıştım 5070i iptal etmişler arkadaşım haken heyetinde hemen email yoluyla ihtar içeren bir mail yolla sonrada hakem heyetine başvuru yap tüm yazışma ve sipariş bilgisi iptal gerekçesi bilgisi olacak şekilde 3 ay kadar sürer sonuç ama o gün aldığın fiyattan sana ürünü verir elinde yoksa muadil yada daha üstünü ücret farkı vermeden sana vermek zorunda kalır.
not:2 ay önce bende 5080 almıştım şimdide siparişimin biri yola çıktı diğeri iptal yedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende hem 5070 hem 9070xt vardı ayri ayri siparis, hepsini iptal ettiler
bende senin gibiydi ama bana 9070xt yi yola çıkardılar diğeri iptal yedi

hemen hakem heyetine başvur satıcı stokta olan bir ürünü keyfi gerekçeyle iptal edemez bende 5070 ve 9070xt almıştım 5070i iptal etmişler arkadaşım haken heyetinde hemen email yoluyla ihtar içeren bir mail yolla sonrada hakem heyetine başvuru yap tüm yazışma ve sipariş bilgisi iptal gerekçesi bilgisi olacak şekilde 3 ay kadar sürer sonuç ama o gün aldığın fiyattan sana ürünü verir elinde yoksa muadil yada daha üstünü ücret farkı vermeden sana vermek zorunda kalır.
not:2 ay önce bende 5080 almıştım şimdide siparişimin biri yola çıktı diğeri iptal yedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende senin gibiydi ama bana 9070xt yi yola çıkardılar diğeri iptal yedi
Keşke benimde 9070xt yola çıksa dünden beri teslimat bekliyor baya uzakta da oturuyom Ankaradan Vana 3-4 günü bulur gelmesi 🥺

Son düzenleme:
Kargoya teslimatı bekliyor demiş buradan sonra iptal gelmez demi

IMG_1590.webp

Geri