PC Başında Oturmak İçin 2500 TL'ye Kadar Sandalye Önerisi

Wexeryl

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
2500
2500TL ye kadar bütçem var ve sandalye arıyorum. PC başında ortalama 4 5 saat oturuyorum. Doğal olarak bu sğre zarfında ağrılarımda oluyor. Bu durum için güzel bir sandalye önerisi alabilrimiyim?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Her seçiş bir vazgeçiştir. Sen profil resmini Messi yapmayı seçerek benim yardımımdan vazgeçtin

2500TL ye kadar bütçem var ve sandalye arıyorum. PC başında ortalama 4 5 saat oturuyorum. Doğal olarak bu sğre zarfında ağrılarımda oluyor. Bu durum için güzel bir sandalye önerisi alabilrimiyim?
2500 tl ye koltuk moltuk alinmaz p o fiyatalara alacağın herhangi bir şey 1-2 ay içerisinde pert ikinci elden alınabilir ama bulursun güzel bişey

Fashcolle globe pro modelini 2. elden o fiyatlara bulabilirsiniz diye düşünüyorum sıfırı 5800 TL zaten, Ayak uzatma, bel çarkı, bel desteğinde hafif titreşimli masaj gibi güzel özellikleri var. Bana kalırsa tek eksisi ayak Malzemesinin plastik olması ve deri bir malzeme kullanılması ancak bu fiyata saydığım diğer özellikleri göz önünde bulundurunca bu 2 özellik müthiş eksiklik gibi gelmiyor. Yanlışım yok ise bi 4-5 aydır olması gerek bir arkadaşım kullanıyor
daha geçen gün sorduğumda ben bunu idarelik almıştım ama aşırı rahat ve konforlu değiştirmeyi düşünmüyorum demişti.
2. elden bu modeli düşürebilirsiniz. Kocaeli içinde daha dün ilanını görmüştüm sıfır jelatini üstünde 2800'e falan satıyordu adam.

kardeşim al

Ekler

• 3688.webp
    3688.webp
    34.5 KB · Hit: 7
Her seçiş bir vazgeçiştir. Sen profil resmini Messi yapmayı seçerek benim yardımımdan vazgeçtin
O finalde cucurella'ya yaptığı hareketle insanlar neden ronaldo'yu seçiyor bir kez daha hatırlattı. Büyük bir futbolcu olabilir fakat hiçbir zaman büyük bir spor karakteri ile akıllarda olamayacak.

Son düzenleme:
2500 tl ye koltuk moltuk alinmaz p o fiyatalara alacağın herhangi bir şey 1-2 ay içerisinde pert ikinci elden alınabilir ama bulursun güzel bişey
ikinci el bakıyorum o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,625
Üyeler
199,403
Son üye
Caycumali67

Geri