Yks Geçmiş Senelere Göre Nasıl?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
62,285
Sayısal 2024 ve 2025 arası gelmiş gibi, 2023'den daha iyi duruyor yanlışım yoksa.

Eşit ağırlık ve sözelde 2023 ile hemen hemen aynı gelmiş gibi duruyor. Pek belirleyici bir sınav olmadığı aşikardı ama sıralamalar geçmiş senelere göre yine de ortalama düzeyde görünüyor.

Sayısal sıralama baya kötü geldi bende her türlü mezuna kalcam zaten de
2025 e göre 28k geliyordu
2023 e göre 37k
Bu yıl 43 k geldi
86 tyt 65 ayt

Sayısal sıralama baya kötü geldi bende her türlü mezuna kalcam zaten de
2025 e göre 28k geliyordu
2023 e göre 37k
Bu yıl 43 k geldi
86 tyt 65 ayt
Hamda da durum aynı mı OBP geriye atmış olmasın? Bende sayısal 2023'e göre daha iyi, 2025 ve 2024 arası görünüyor hamda.

Sayısal 2024 ve 2025 arası gelmiş gibi, 2023'den daha iyi duruyor yanlışım yoksa.

Eşit ağırlık ve sözelde 2023 ile hemen hemen aynı gelmiş gibi duruyor. Pek belirleyici bir sınav olmadığı aşikardı ama sıralamalar geçmiş senelere göre yine de ortalama düzeyde görünüyor.
2023ten bile kötü diyolar . ama bunlar hep bahane çalışan yapıyor bu kadar basit sistem kötüyse herkese kötü.

2024 = 900K
2025= 750K
2026= 1.1M (ek puanla)

Geldi sence nasıl olabilir ( bu arada cenazeme beklerim)

hic ders calismadin mi
Yok uzun hikaye ama 3’ündede ders çalışmadım nerdyese son 10 gün falan çalıştım hatta bu sınava son akşam çalıştım galiba

Ama hocam sorular gerçekten kolaydı sorun çalışmamak değil aşırı kararsız biriyim okb den dolayı daha öncede dediğim gibi benim süremin %90-95’i sadece türkçede hangi bakış açısına göre neye göre kime göre diye düşünmekle geçti çünkü sorular çok saçmaydı yani baktığın bakış açısına göre cevap değişiyor vs…. (Kabul ediyorum benim aptallığım ama işte sınav sırasında mantıklı düşünemiyor insan işte önce sosyal ve din gibi iyi olduğum soruları çözeyim en son türkçeye gelirim deseydim şuan 500K bile yapmış olanilirdim

Yok uzun hikaye ama 3’ündede ders çalışmadım nerdyese son 10 gün falan çalıştım hatta bu sınava son akşam çalıştım galiba

Ama hocam sorular gerçekten kolaydı sorun çalışmamak değil aşırı kararsız biriyim okb den dolayı daha öncede dediğim gibi benim süremin %90-95’i sadece türkçede hangi bakış açısına göre neye göre kime göre diye düşünmekle geçti çünkü sorular çok saçmaydı yani baktığın bakış açısına göre cevap değişiyor vs…. (Kabul ediyorum benim aptallığım ama işte sınav sırasında mantıklı düşünemiyor insan işte önce sosyal ve din gibi iyi olduğum soruları çözeyim en son türkçeye gelirim deseydim şuan 500K bile yapmış olanilirdim
Bence 2023 e göre vb kesinlikle kolay değildi rakipler gelişti

Bence 2023 e göre vb kesinlikle kolay değildi rakipler gelişti
Ya yok bana kalırsa bu sene sınav aşırı kolaydı geçen senelere göre sorun senin dediğin gibi rakiplerde gelişmiş ve benim kötü olma sebebim bazı sebeplerden dolayı son gün çalışmam ve en önemlisi okb yüzünden sorulara çok takılmam işaretleyip geçmek yerine 20dk kolay bir soruya kafa yormam kararsız bir insan olmam vs. Yoksa bence sınav baya kolaydı eğer sosyal ve din ile başlasaydım ilk 500K rahat beklerdim

Gelecek nesiller 26 gibi gelcek mi acaba diye korkacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,701
Üyeler
199,886
Son üye
zweigzweigzweig

Geri