Yks Sonuçları Açıklandı 🔥🔥🔥

Benim 36-37 soru çözdüğüm türkçede 31 soru çözmüşüm gibi gözüküyor ve yks cevap anahtarı açıklamdığınd abakmıştım 3-4 yanlılım vardı ama gelen sonuca göre 23 dorğru 8 yanlış kafayı yicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tüm forum cenaze namazıma davetlidir:peeposad:
sıralamalar 2023 ten bile kötü gelmiş . ama bunlar bahane bence yapan yapıyor kardeş biz çalışmadım yapamadik

sıralamalar 2023 ten bile kötü gelmiş . ama bunlar bahane bence yapan yapıyor kardeş biz çalışmadım yapamadik
Şa reis yapamadım demiyom ki ben işaretledim ama 6-7 sorum elenmiş neden se

Bide bende okb var türkçede sorular kolay olmasına rağmen çok takıldım sorulra çünkü bakış açımı değiştirdiğimde olasılıkları düşündüğümde cevaplar değişiyor o yüzden neye göre kime göre diye sürekli yargıladım şöyle söyliyim ben tyt türkçede sadece sınavın %95dk ayırdım (evet gerizekalıyım keşke sosyal faln çözseydim en son türkçeye gelseydim)

Ve çoo hızlı okuyorum ben yani okuma anlama dan süre kaybetmedim dediğim gibi sürekli olasılıklaır düşünerek vs. Kaybettim

Bide bende okb var türkçede sorular kolay olmasına rağmen çok takıldım sorulra çünkü bakış açımı değiştirdiğimde olasılıkları düşündüğümde cevaplar değişiyor o yüzden neye göre kime göre diye sürekli yargıladım şöyle söyliyim ben tyt türkçede sadece sınavın %95dk ayırdım (evet gerizekalıyım keşke sosyal faln çözseydim en son türkçeye gelseydim)

Ve çoo hızlı okuyorum ben yani okuma anlama dan süre kaybetmedim dediğim gibi sürekli olasılıklaır düşünerek vs. Kaybettim
benim düzgün bi şekilde çalışmam lazım ama o çalışma disiplini yok bende

gitcen özür dileyecen , seneye adam akıllı çalışacan
Ya amerika mı burası hocam 3 sınava girişim bu imkansız

3 ihtimal var

1-Eğer mümkünse anadoluda falan bilgisayar programcılığı/mekatronik vs. Bulup oraya gitmek (en kötü orada dgs ye hazırlanırım iyi nir 4 yıllık üniye giderim)

2-Askerlik tescilimi iptal ederek en yakın tarihte askere gitmek

3-İşe girmek ve eğitim hayatına son vermek

Dostum kendini kandırmana gerek yok. Yapamamışsın. İllaki bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsan gidip dilekçe verip cevap kağıdını ve kitapçığını kontrol edebilirsin.

Dostum kendini kandırmana gerek yok. Yapamamışsın. İllaki bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsan gidip dilekçe verip cevap kağıdını ve kitapçığını kontrol edebilirsin.
Öyle yapıcam zaten

Hocam kendimi kandırsam sınavdan çıktığımda abir arkadaşımı göreüğümde de hatta forumda bile sınav günü 36 soru yaptım demezdim yani bugüne özel bir şey değil yani eğer yanlışlıkla unutmadıysam veya hatalı karalamadıysam gözükmesi lazım dı

Bu arada zaten yukarda okb olduğu için türkçe sorularına aşırı takıldığımı sürekli kafamda kurduğımu bu uüzden sınavın sadece %90-95 süresini tyt türkçeye harcadığımı belirttim zaten bu sınav 400K falan beklemiyordum ama 900K olur diyordum 1.3M me hocam ya

Ya amerika mı burası hocam 3 sınava girişim bu imkansız

3 ihtimal var

1-Eğer mümkünse anadoluda falan bilgisayar programcılığı/mekatronik vs. Bulup oraya gitmek (en kötü orada dgs ye hazırlanırım iyi nir 4 yıllık üniye giderim)

2-Askerlik tescilimi iptal ederek en yakın tarihte askere gitmek

3-İşe girmek ve eğitim hayatına son vermek
bu kadar ciddi bir şey forumdaki insanlardan akıl alip karar vermekle olmaz . ama bari kpss ye çalış adam akıllı gir kazan bise sonrada yks ye çalış

1784625085674.webp

Odtü gelir gibi

bu kadar ciddi bir şey forumdaki insanlardan akıl alip karar vermekle olmaz . ama bari kpss ye çalış adam akıllı gir kazan bise sonrada yks ye çalış
Ya yok hocam zaten sadece fikir almak için, yoksa forumda biri bir şey dediğinde direkt gidip öyle yapacak değilim, o kadar kafayı yemedim 😂

Hocam biraz düşündüm de 2 seçeneğim daha var. “Fikir almak için soruyorum” sizce mantıklı mı ve siz diğer 3 seçeneği de düşünürseniz bunlar arasından hangisini seçerdiniz?

1- Açık öğretim bilgisayar programcılığı vs. seçip askere giderim, askerden geldiğimde üniversitenin 1 senesi bitmiş olacak zaten. 2. senede bir işte çalışırım vs. ve DGS’ye de çalışırım. Zaten DGS daha kolay, sadece matematik ve hafif Türkçe çözmem gerek ama kontenjan az. Yine de ortalama bir üniye giderim yani DGS ile 4 yıllık yazılıma vs. geçerim Sakarya Üniversitesinde vs.

2- Askerlik tecilimi iptal ettireyim, askere gideyim. Geldiğimde 1-2 ay kalmış olacak YKS’ye ve tekrar YKS’ye gireyim. Bu sefer gerçekten çalışacağımdan iyi bir sıralama yapacağımı düşünüyorum. O şekilde direkt iyi bir üniversitede 2 yıllık bilgisayar programcılığı / mekanik / mekatronik vs. okur, sonra direkt meslek hayatına atılırım ve iyi bir ünide okuduğumdan daha rahat iş bulurum. (Geçen haberlerde de çıktı, ön lisans okuyup iş bulmak daha kolaymış şu an, 4 yıllıktakilerin aksine pratik eğitim vs. alındığı için vs.)

Son düzenleme:
geçen seneden yerleştiğim bölüm sorunuz merak ettiğiniz varsa buyrun

Ekler

• IMG_2643.webp
    IMG_2643.webp
    42.7 KB · Hit: 22
ya bu mk obpsi beni 101kdan 138kya atmıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,715