Msi X870e Edge Wifi Anakart Ram Slotu Kırıldı

xantalew

80+
Reaksiyon skoru
1
Anakartı takarken yanlışlıkla ramlere elim bastı ve kart daha 3 günlükken ram slotunu kırdım ankarada bir servise götürdüm 12 bin tl gibi şaka bir fiyat istedi sonra 8k ya düşürdü. yaptırmadım ram 2 slot basınç pimi kırıldı ve o slota rami takınca çalışmıyor muhtelemen yollarında mı bir sıkıntı var anlamadım 1 3 4 slotları çalışıyor sorunsuz 2 de görüntü gelmiyor arızaya düşüyor.
servispointe göndersem hata bende olmasına rağmen bir tamir yaparlar mı ya da ankarada istanbulda kime uygun yollu sorunsuz şekilde bu anakartı yaptırabilirim

Nasıl kırdığınızı bir gösterebilir misiniz ?

yani 4 slotu kullanmıyorsan 2 4 yerine 1 3 tak sıfır msi x870e ler 15k 12k fiyat çekmek ne dayı ayıp ileride bu şekilde satıp yenisini alırsın

Öncelikle geçmiş olsun. Yaptırmak masraflı ve sonrasında ne olacağı da belli değil. 1-3 de sorun yoksa işini fazlasıyla görür diye düşünüyorum.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim il dışındayım geçince eve fotoğrafını atayım. firma yollar bozulmuş baştan çizeceğiz falan filan dedi orjinal parçalarda 14k 2 yıl garanti yan sanayi 10 k dedi saçmaladı bir şeyler de 30 klık kart dedi bende 15k ya aldığımı söyledim zaten ne 30ksı sonra 8 e düşürdü sanki yolmaya çalıştı gibi slot aslında duruyor olduğu gibi çıt etti sadece ve basınç piminin alt tarafta olanı kırıldı

1 ve 3 ü kullan devam et

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim il dışındayım geçince eve fotoğrafını atayım. firma yollar bozulmuş baştan çizeceğiz falan filan dedi orjinal parçalarda 14k 2 yıl garanti yan sanayi 10 k dedi saçmaladı bir şeyler de 30 klık kart dedi bende 15k ya aldığımı söyledim zaten ne 30ksı sonra 8 e düşürdü sanki yolmaya çalıştı gibi slot aslında duruyor olduğu gibi çıt etti sadece ve basınç piminin alt tarafta olanı kırıldı
Sat 8kya direk satılır pazarlıksız al yenisini

Fotoğraf atsanızda durumun ehemmiyetini daha iyi ölçsek?

Sadece tırnak mı kırıldı yoksa slotun ortasından bi yerinden çatlak mı oluştu? Kırık sonrası sadece o slota taktığında sistem hiç mi boot etmiyor kırmızı dram ışığı gibi bir şey mi yakıyor?

Fiziken görmek gerekir. 8.000₺ tutarda haklıda olabilirler haksızda (nedenlerini net fotoğraf görürsem daha açıklayıcı anlatırım)

Diğer slotlar çalışıyorsa kullanmaya devam edebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,714
Üyeler
199,894
Son üye
F0CYS

Geri