7800x3d 9070xt Sistem Nasıldır?

emre_kck

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
1784629976015.webp

Az önce incehesaptan bu sistemi 93382 TL'ye aldım. Bir haftadır piyasaya bakıyorum bu fiyat uygun gibi geldi düşüncelerinizi bekliyorum.

Hocam güzel ama
  • B840 anakart kötü değil ama bu bütçede ben B850 tercih ederdim
  • ⚠️ 750 W PSU yeter ama 9070 XT gibi kart için ben 850 W Gold tercih ederdim. Ama sistem kötü değil 9/10 veririm
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Modem alt katta olduğu için powerline ile bağlanıyorum ping düşük olsun diye fakat bu sefer de download yarı yarıya düşüyor o yüzden indirme yapacağım zaman wifi kullanıyorum tam hızı alabilmek adına bu sebeple anakartta wifi olsun istedim ve b850 yerine b840 ama wifi desteği olan bir anakart tercih ettim. Psu için de haklısınız, nzxt kasa seçeneği varken 850 yerine 750 olanı tercih ettim biraz keyfi oldu.

Ssd de gen3 olmamış
gen 3'den ziyade aşırı giriş seviye o üzücü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Az önce incehesaptan bu sistemi 93382 TL'ye aldım. Bir haftadır piyasaya bakıyorum bu fiyat uygun gibi geldi düşüncelerinizi bekliyorum.
hocam her şeyi 1 yerden alma gibi bi şartınız var mı ya da taksit falan? yoksa daha iyisi denenebilir wifi olayını unutmamaya çalışıcam

düzenleme: Pardon hocam almışsın zaten görmedim. facia bi sistem değil forumda 30 küsür bine 5060 alan gördüm onların yanında 10/10 ama ben birkaç üstteki arkadaş gibi 9/10 diyorum (ramin cl38 olmasından ve psu'dan)

Son düzenleme:
gen 3'den ziyade aşırı giriş seviye o üzücü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam her şeyi 1 yerden alma gibi bi şartınız var mı ya da taksit falan? yoksa daha iyisi denenebilir wifi olayını unutmamaya çalışıcam
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Ssd dediğim gibi şu anki kullandığım pcden söküp takacağım için bu esas olarak en ucuza 1 tb depolama olsun diye aldım. İlk gönderimi tam okumamışsınız sanırsam sipariş verdikten sonra konuyu açtım.

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Ssd dediğim gibi şu anki kullandığım pcden söküp takacağım için bu esas olarak en ucuza 1 tb depolama olsun diye aldım. İlk gönderimi tam okumamışsınız sanırsam sipariş verdikten sonra konuyu açtım.
gördüm mesajı düzenledim hocam

Hocam güzel ama
  • B840 anakart kötü değil ama bu bütçede ben B850 tercih ederdim
  • ⚠️ 750 W PSU yeter ama 9070 XT gibi kart için ben 850 W Gold tercih ederdim. Ama sistem kötü değil 9/10 veririm
Kesinlikle katılıyorum. B850mk al anakart olarak fazla yeter, psu olarakta kaliteli bir 850 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,355
Üyeler
199,763
Son üye
apofb

Geri