🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Abonelik yenilenmediğinde patlıyomuş galiba çoğu patlar gibi geldi 2.ay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Google one desteği aktif öğrenci olduğunuzu doğrularsanız yenileriz dedi bana
1 yıl daha mı yenileyeceklermiş eğer kanıtlanırsa tekrar, yoksa 2026-Kasım sonuna kadar mı?

Evet senle alakalı farklı sebebi vardır yada ufak bir ihtimal satın aldığın site / satıcı farklı yapıda bir link göndermiş olabilir.
Olması gereken geçerli Domain ve link yapısı: serviceactivation.google/...
Bu görünümlü ama arkaplanda metne gömülü farklı bir linke basmış da olabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
Bana başta çalışmayan link bu şekildeydi ama sonradan one.google.com … diye geldi şimdilik sıkıntı yok umarım patlamayız

Arkadaşlar chatgpt yerine gemini daha mı mantıklı? 250 liraya chatgpt go kullanıyorum.

Arkadaşlar chatgpt yerine gemini daha mı mantıklı? 250 liraya chatgpt go kullanıyorum.
Gemini de limite takılmazsın kolay kolay pro üyelikte onun dışında günlük kullanımda aşırı bi fark yok

anlik olarak iki mailim patladi hepsi bağlantili
Ekran görüntüsü_21-7-2026_172858_account.live.com.webp

hatta e postalar hayat kadini oldu api gizleyip atacam bir dakika

Son düzenleme:
Benlik bir sorun yok Authenticator var. Bağlanabiliyorsa onun olsun hesap. Şimdilik bağlanmaya çalışan olmadı.

Bana başta çalışmayan link bu şekildeydi ama sonradan one.google.com … diye geldi şimdilik sıkıntı yok umarım patlamayız
Doğru bir de o versiyonu olduğu söylenmişti. one.google.com/activation gibi birşeydi. Domain google.com olduktan sonra sorun yok.

anlik olarak iki mailim patladi hepsi bağlantili
Alıntıyı görüntüle

hatta e postalar hayat kadini oldu api gizleyip atacam bir dakika
Hocam %99 başka bir olayla bağlantılı sizinki. Direkt şifreniz sızmış gibi, APK, Crack vs. kullanıyor musunuz? Son 1 hafta içinde şüphe duyduğunuz başka bir şey var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ben Google Desteğe bağlanıp teyit ettirdim. Kendileri de böyle bir kampanya olduğunu, bir yaptırım yapmayacaklarını söylediler (Hesap yasaklama vs.)

Hocam %99 başka bir olayla bağlantılı sizinki. Direkt şifreniz sızmış gibi, APK, Crack vs. kullanıyor musunuz? Son 1 hafta içinde şüphe duyduğunuz başka bir şey var mı?
Arkadaşlar bir şeyle bağlantılı değil anlamıyor musunuz ?
durdum durdum aldığım günün akşamına mi patladım
özet ana hesabi olanlar dikkat etsin benden bu kadar beyler
isteyen istediği gibi yapsın umurumda değil ben görevimi yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,555
Üyeler
199,829
Son üye
MatkapKemal