heartwantsnabi
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Daha önce hiç sistem almadım ve çevremde de bilgisayar bilen kimse yok gaming gen ve itopya hangisi daha güvenilirdir?
ikisine de çok kötü yorum gelmiş o yüzden çok kararsız kaldım gaming gen güvenilirse bana yakın mağazasına gidip almam daha mı mantıklıdır acabaikiside güvenilir
Gamin gentr ztn itopysnın diğer sitesiikisine de çok kötü yorum gelmiş o yüzden çok kararsız kaldım gaming gen güvenilirse bana yakın mağazasına gidip almam daha mı mantıklıdır acaba
ya parça satın almayacağım o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum gaming gen mağazasına ulaşımım var fakat itopya ya ulaşım sağlayamıyorum hazır sistemlerde sorun olur mu kiGaming Gen geçenlerde yaptığı ASUS Prime 9070 xt hatasından dolayı beni tamamen kaybeden firmalar arasına girdi. Benim için üzücü çünkü en sevdiğim firmaydı
Ben satın almasam da İtopya 32 Gb Kingston ramleri alıcılarına ulaştırdı, o sebeple İtopya ve Vatan diyorum ben. Vatan’ın tutumu uzun zamandır belli zaten bu tür konularda ayrıca Oem bileşenleri de görece daha kaliteli oluyor diğer firmalardan.
tamamdır çok teşekkürler ksdfklsdmklarkadaşlara katılıyorum. 3ü de güvenilir eski firmalar. itopyanın kargo süreci biraz uzayabiliyor. bu arada naçizane tavsiye, vatanda pc kısmına gittiğinizde, size hem tavsiye sistem önerirler, hem de istediğiniz bileşenlerle toplatabilirsiniz. ayrıca biraz deşince iyi bir indirim de alabiliyorsunuz ( iyi dediysem %30 falan değil.)
Sorun olup olmaması değil benimki, firmanın tutumu kaynaklı benim takındığım tutum. Biraz ayaklarını denk almalarını sağlayabilmek isterdim de o kadar bir gücüm yok ne yazık kiya parça satın almayacağım o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum gaming gen mağazasına ulaşımım var fakat itopya ya ulaşım sağlayamıyorum hazır sistemlerde sorun olur mu ki
haklısınız vallaSorun olup olmaması değil benimki, firmanın tutumu kaynaklı benim takındığım tutum. Biraz ayaklarını denk almalarını sağlayabilmek isterdim de o kadar bir gücüm yok ne yazık ki
bir örnekle açıklamam daha doğru olacaktamamdır çok teşekkürler ksdfklsdmkl
ince hesaptan sistem aldım ilk oyun bilgisayarım gerçekten 1 yıldır sorunsuz kullanmaktayım sistem buDaha önce hiç sistem almadım ve çevremde de bilgisayar bilen kimse yok gaming gen ve itopya hangisi daha güvenilirdir?