Hangi Siteden Hazır Sistem Alınır?

Reaksiyon skoru
0
Daha önce hiç sistem almadım ve çevremde de bilgisayar bilen kimse yok gaming gen ve itopya hangisi daha güvenilirdir?

İkiside güvenilir markalar. Mesela GamingGenTR'de daha önce servislik sıkıntı yaşamıştım harika ilgilendiler. Parçaları yenileri ile değiştirdiler. Itopyada asnı şekildedir.

ikisine de çok kötü yorum gelmiş o yüzden çok kararsız kaldım gaming gen güvenilirse bana yakın mağazasına gidip almam daha mı mantıklıdır acaba
Gamin gentr ztn itopysnın diğer sitesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 side en güvenilir siteler

Gaming Gen geçenlerde yaptığı ASUS Prime 9070 xt hatasından dolayı beni tamamen kaybeden firmalar arasına girdi. Benim için üzücü çünkü en sevdiğim firmaydı

Ben satın almasam da İtopya 32 Gb Kingston ramleri alıcılarına ulaştırdı, o sebeple İtopya ve Vatan diyorum ben. Vatan’ın tutumu uzun zamandır belli zaten bu tür konularda ayrıca Oem bileşenleri de görece daha kaliteli oluyor diğer firmalardan.

Gaming Gen geçenlerde yaptığı ASUS Prime 9070 xt hatasından dolayı beni tamamen kaybeden firmalar arasına girdi. Benim için üzücü çünkü en sevdiğim firmaydı

Ben satın almasam da İtopya 32 Gb Kingston ramleri alıcılarına ulaştırdı, o sebeple İtopya ve Vatan diyorum ben. Vatan’ın tutumu uzun zamandır belli zaten bu tür konularda ayrıca Oem bileşenleri de görece daha kaliteli oluyor diğer firmalardan.
ya parça satın almayacağım o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum gaming gen mağazasına ulaşımım var fakat itopya ya ulaşım sağlayamıyorum hazır sistemlerde sorun olur mu ki

arkadaşlara katılıyorum. 3ü de güvenilir eski firmalar. itopyanın kargo süreci biraz uzayabiliyor. bu arada naçizane tavsiye, vatanda pc kısmına gittiğinizde, size hem tavsiye sistem önerirler, hem de istediğiniz bileşenlerle toplatabilirsiniz. ayrıca biraz deşince iyi bir indirim de alabiliyorsunuz ( iyi dediysem %30 falan değil. :D )

arkadaşlara katılıyorum. 3ü de güvenilir eski firmalar. itopyanın kargo süreci biraz uzayabiliyor. bu arada naçizane tavsiye, vatanda pc kısmına gittiğinizde, size hem tavsiye sistem önerirler, hem de istediğiniz bileşenlerle toplatabilirsiniz. ayrıca biraz deşince iyi bir indirim de alabiliyorsunuz ( iyi dediysem %30 falan değil. :D )
tamamdır çok teşekkürler ksdfklsdmkl

ya parça satın almayacağım o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum gaming gen mağazasına ulaşımım var fakat itopya ya ulaşım sağlayamıyorum hazır sistemlerde sorun olur mu ki
Sorun olup olmaması değil benimki, firmanın tutumu kaynaklı benim takındığım tutum. Biraz ayaklarını denk almalarını sağlayabilmek isterdim de o kadar bir gücüm yok ne yazık ki

tamamdır çok teşekkürler ksdfklsdmkl
bir örnekle açıklamam daha doğru olacak :D sistemimi toplarken piyasa araştırmam esnasında vatana gittim. sohbet ilerledikçe benzer bir sistemin incehesapta 10k daha ucuz olduğunu söyledim. pcde baktı etti bi şeyler yaptı. bana toplam 17k indirim yaptı. tabi ki ben oradan almadım ama yine de belki işe yarar :D

Daha önce hiç sistem almadım ve çevremde de bilgisayar bilen kimse yok gaming gen ve itopya hangisi daha güvenilirdir?
ince hesaptan sistem aldım ilk oyun bilgisayarım gerçekten 1 yıldır sorunsuz kullanmaktayım sistem bu
İşlemci

1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci
Anakart

1 x COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart

1 x COLORFUL iGame GeForce RTX 3050 Ultra 6GB GDDR6 96Bit (6GB V4-V) Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
Bellek

1 x Team T-Force Vulcan Z Red 16GB(2x8GB) 3200Mhz CL16 DDR4 Gaming Ram (TLZRD416G3200HC16FDC01)
SSD

1 x Patriot P320 512GB 3000/2200MB/s NVMe M.2 SSD (P320P512GM28)
Kasa

1 x Frisby FC-9485G 600W 80+ Bronze 4x120mm RGB Fan Temperli Cam Mesh USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming

Geri