Termal Macun Önerisi

M1K1

80+
Reaksiyon skoru
51
Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 2 senedir internet kafe işletiyorum dönem dönem ısınan makinelerime termal bakım yapıyorum ayda 3 4 tane termal bakım ve temizlik için müşterilerin bilgisayarları da elime geliyor. fakat 4 6 gr olarak satılan enjektördeki macunlar fiyat olarak pahalıya geliyor. Dün akşam hepsiburada üzerinde bir ürünle karşılaştım kağıt üzerindeki değerleri gayet yereli ama testini yada videosunu göremedim. Bu ürünü kullanan yada marka hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı veya bu tarz 50 100 g olarak satılan kaliteli ve fiyat avantajı sağlayan macun önerileriniz var mı ?

Ürün linki
1784655450817.webp

Bu macun değil putty yazıyor bunu sürüyonuz sensörlerin üstüne kuruyup putty oluyor

Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 2 senedir internet kafe işletiyorum dönem dönem ısınan makinelerime termal bakım yapıyorum ayda 3 4 tane termal bakım ve temizlik için müşterilerin bilgisayarları da elime geliyor. fakat 4 6 gr olarak satılan enjektördeki macunlar fiyat olarak pahalıya geliyor. Dün akşam hepsiburada üzerinde bir ürünle karşılaştım kağıt üzerindeki değerleri gayet yereli ama testini yada videosunu göremedim. Bu ürünü kullanan yada marka hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı veya bu tarz 50 100 g olarak satılan kaliteli ve fiyat avantajı sağlayan macun önerileriniz var mı ?

Ürün linki
Alıntıyı görüntüle
bu termal pad yerine kullanılıyor.

Putty ile termal macun sakın birbirine karıştırılmamalı. Birbirlerinin yerine geçemezler

Putty vram gibi bileşenlerde mantıklı. Direkt cpu-gpu yüzeyinde olabilecek termal malzeme değildir.

Termal macun baktığınıza emin olun

Ben masaüstü bilgisayarımda MX7 kullanıyorum gayet memnunum

Ürün linki
Alıntıyı görüntüle
Bunu alabilirsiniz baya iyi

Biraz ucuz daha az performanslı seçenek

(Bunlardan artık ne kadar gerekiyorsa alırsın)

Son düzenleme:

Ürün linki
Alıntıyı görüntüle
abi bunu kullanayım deme işlemciye fln mx4 termal macun iş görür ama fiyatları nasıl bilmiyorum

Arkadaşlar bu ürünün termal macun olmadığını öğrendim çok teşekkür ederim. peki bu gramajlarda macun var mı yada 30 50 100 g gibi gramajlarda.

Arkadaşlar bu ürünün termal macun olmadığını öğrendim çok teşekkür ederim. peki bu gramajlarda macun var mı yada 30 50 100 g gibi gramajlarda.
Bu da işine yarayacaktır en etkili yöntem bu

Gemini'nin dediğine göre 5 Gram sıvı metal ile 50 ila 75 işlemciyi soğutabiliyorsun

Yalnız dikkat etmen lazım sıvı metalin akmaması için kapton bandıyla işlemcinin etrafını kapatmalısın

Bu da işine yarayacaktır en etkili yöntem bu

Gemini'nin dediğine göre 5 Gram sıvı metal ile 50 ila 75 işlemciyi soğutabiliyorsun

Yalnız dikkat etmen lazım sıvı metalin akmaması için kapton bandıyla işlemcinin etrafını kapatmalısın
Hocam sıvı metal istemiyorum müşteriye de kullanıyorum ya minimum 9 10 ısı aktarım değerinde bir macun arıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,812
Üyeler
199,441
Son üye
demir35

Geri