Çözüldü✓ 77k Ya Bu Sistem Alınır mı

Sadece fiyatının hakkını veren uzun seneler sorunsuz kullanabileceğim bir sistem toplamak istiyorum sizce Bunları değiştirdiğimde sistem alınabilir olur mu
5-6 sene Sorunsuz istediğiniz oyunu Full grafik oynarsınız hocam Bios ayarıda yaparsınız işlemcinize tadından yenmez ordanda performans artışı olur işlemcinize

Ekran Kartı: 5070 - 33k (2 gün önce vatanda indirimle 28k olmuştu)
İşlemci: ryzen 7 9700x - 11.800
Ram: Patriot 6000mhz cl 30 - 11.700
Anakart: B850M-K - 6.300 (İndirimle 5.500'e iniyor.)
Ssd: Kingston NV3 1 TB 6000/4000 okuma - 7k
Soğutucu: Thermalright peerless assasin 120 - 2.500
+kasa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam burası indirimsiz anlık fiyatlarla 70k falan oluyor kasasız ama tabi ki kasayla birlikte 77 olur

5-6 sene Sorunsuz istediğiniz oyunu Full grafik oynarsınız hocam Bios ayarıda yaparsınız işlemcinize tadından yenmez ordanda performans artışı olur işlemcinize
Psu ikisini de alabilirim ama ucuz olanda benzer performans verecekse ucuz olanı alabilirim sizce

Ekran Kartı: 5070 - 33k (2 gün önce vatanda indirimle 28k olmuştu)
İşlemci: ryzen 7 9700x - 11.800
Ram: Patriot 6000mhz cl 30 - 11.700
Anakart: B850M-K - 6.300 (İndirimle 5.500'e iniyor.)
Ssd: Kingston NV3 1 TB 6000/4000 okuma - 7k
Soğutucu: Thermalright peerless assasin 120 - 2.500
+kasa

hocam burası indirimsiz anlık fiyatlarla 70k falan oluyor kasasız ama tabi ki kasayla birlikte 77 olur
Bu da 72 73 civarına geliyor ekran kartı 9070xt daha iyi değil mi

Psu ikisini de alabilirim ama ucuz olanda benzer performans verecekse ucuz olanı alabilirim sizce

Malzeme kalitesi farkı var performans farkı tabii ki sağlamayacak

Ama bana kalırsada rajinteki alırsanız İşlemcinizi yükseltirsiniz yine 9600x e filan Bende rajinteki tercih ederdim

Ben işlemci olarak amd ekran kartı da nvidia taraftarıyım. Driver crash güncelleme sorunları oluyor hala maalesef. Performans testlerinde fps olarak yüksek gözükse de o sorunlarla uğraşmak zaten insanı bilgisayardan soğutur

İşlemci: Ryzen 5 7500f

Ekran kartı: Asus RX 9070 XT Prime OC Edition

RAM: Patriot Viper Venom 16GB 1x16GB DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram PVV516G60C30

SSD: Lexar NQ790 1 TB

Soğutucu: segotep fz6 pro

Anakart: asus prime b850m k

Kasa: Msı Mag Forge 121A B75 Pcie5 Temperli Cam 4 X120MM Auto Rgb Fan 750W

İkinci el düşünmüyorum çünkü kartla taksitle almayı düşünüyorum bu fiyata değer mi değiştirmemi tavsiye ettiğiniz bileşenler varsa duymak isterim
Eğerki tek tek toplamaya zamanınız varsa daha uygun bir şekilde toplana bilir bu sistem

Peki psu olmayan parçalara uygun kasa öneriniz var mıdır uygun fiyatlı
Kasaya düşündüğünüz bütçe nedir ?

Ayrıca her atx kasa uyumlu parçalarınıza biraz araştırırsanız zaten uygun bulursunuz

Ben işlemci olarak amd ekran kartı da nvidia taraftarıyım. Driver crash güncelleme sorunları oluyor hala maalesef. Performans testlerinde fps olarak yüksek gözükse de o sorunlarla uğraşmak zaten insanı bilgisayardan soğutur
İlk kez bir sistem toplama arayışına girdim ve çok kısa süredir bakıyorum ama sorunların artık çözüldüğü söyleniyor ve fiyat farkı çok fazla da gelmedi bana indirim beklemezsem

İlk kez bir sistem toplama arayışına girdim ve çok kısa süredir bakıyorum ama sorunların artık çözüldüğü söyleniyor ve fiyat farkı çok fazla da gelmedi bana indirim beklemezsem
Çözülüyor dostum öyle bir şey başına gelmezde bu sitede hiç kimsedede görmezsin zaten böyle bir sorun geldi yardım diye kimsede yazmıyor farkındaysan bende cevap vermedim arkadaşa bu yüzden Klasik ndivia fanboy

Bide bunları çok kafana takarsanda sisteminden keyif alamazsın boşver

Sorunların çözüldüğünü test edip görmek lazım açıkcası ben o riske girmek istemediğimden 5070 tercihinde bulundum ama 9070 de alsanız fiyat yine yakın oluyor. En başta attığınız sistemden çok daha iyi

Çözülüyor dostum öyle bir şey başına gelmezde bu sitede hiç kimsedede görmezsin zaten böyle bir sorun geldi yardım diye kimsede yazmıyor farkındaysan bende cevap vermedim arkadaşa bu yüzden Klasik ndivia fanboy

Bide bunları çok kafana takarsanda sisteminden keyif alamazsın boşver
nvidia fanboy ?:D amd kullanan kişiler var çevremde ve haftada bir driver sorun veriyor. Amd ekran kartı kullanmıyoken amd full sorunsuz sorun göremezsin demekte sanırım amd fanboyluğu oluyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,010
Üyeler
200,269
Son üye
e.alisan

Geri