Öneri 30-40 Bin TL Arası Laptop Önerisi (Temmuz 2026)

huawei matebook 14 core ultra 5 güzel görünüyor şarj süresi vs bakımından bir bakacağım teşekkürler. Peki acer 5050 olan model almak üzer mi oyun dışı genel kullanımda çünkü oyun bilgisayarı olmasına rağmen huaweiden ucuz
Pilde kullanımda 3 saati zor çıkarır. Onun haricinde üzmez tabi ki. Huawei olan oled ekran, 2.8k çözünürlük, ultra 5 işlemci konularında iyi olduğu için pahalı haklısınız.

https://www.trendyol.com/acer/nitro..._contentid=1037351296&utm_campaign=1037351296 bu modele de bakabilirsiniz. Burada şuna değinmek gerek eğer pil performansı, sessizlik sizin için daha önemliyse o huawei attığımı da almanızı tavsiye ederim. Onun haricinde eğer pil çok önemli değil şarjda da kullanırım mantığı varsa attığım bu modeli de alabilirsiniz.
Gönderildiğin linkteki sistemin ekran kartının wattı çok düşük 60 watt olması arkadaş için tatmin edici olmayabilir

Pilde kullanımda 3 saati zor çıkarır. Onun haricinde üzmez tabi ki. Huawei olan oled ekran, 2.8k çözünürlük, ultra 5 işlemci konularında iyi olduğu için pahalı haklısınız.
huaweinin ekranının dokunmatik olması bir avantaj sağlıyor mu yoksa bu fiyata dokunmatik olmayan daha mantıklı bir bilgisayar mı almalıyım sizce çünkü sanırım klavye ekrandan ayrılmıyor, dokunmatiğin avantajı nedir

huaweinin ekranının dokunmatik olması bir avantaj sağlıyor mu yoksa bu fiyata dokunmatik olmayan daha mantıklı bir bilgisayar mı almalıyım sizce çünkü sanırım klavye ekrandan ayrılmıyor, dokunmatiğin avantajı nedir
Yani hocam çok bir avantajı yok. Bu model harici ne buldunuz?

Arkadaşlar merhaba. Halihazırda yeterli bir masaüstü sistemim var. Ek olarak taşıması kolay, pili-şarjı uzun dayanabilecek, office, word, excel, tarayacı gibi gündelik işleri halletmeye yarayan, LoL, TFT, Football manager gibi ufak çaplı oyunları kasmadan açabilecek, pratik hızlı bir laptop arıyorum. Mac istemiyorum windows olacak. Ekran boyutu 15 inc de olabilir 14 de olabilir. Çok büyük istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bütçe: 30-40 arası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,685
Üyeler
199,417
Son üye
fefe034

Geri