❌İndirim Bitti! Macbook Neo 512gb | 35.388₺

Kullanım amacına bağlı. Ağır işleri yapamazsın bu cihazla çünkü Apple donanımı ona göre koymuş. Ama günlük işleri yapacağım, eğitim için kullanacağım bunları iyi bir ekranla fansız uzun pil ömrüyle yapacağım diyorsan güzel cihaz çantana at istediğin yerde işini yap.
sağolun peki windows muadil ne alınabilir bu bütçede öyle çok ağır iş yapmayacağım zaten

sağolun peki windows muadil ne alınabilir bu bütçede öyle çok ağır iş yapmayacağım zaten
Medion olabilir. Kıyas yaparsam onunla da ağır iş yapılmaz, o da rahat taşınır o da Neo gibi metal kasalı, ekranı Neo dan daha iyi, fanı aşırı ses yapmaz ama fansız gibi tam sessiz değildir, en önemlisi pili Neo ya göre berbat kalır şarj aletiyle taşıman gerekir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence oled ekranlı medion signium alın, piyasadaki en uygun oled ekranlı laptop
26500₺
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zam gelmiş, 25k civarındaydı ilk çıktığı dönemde
Evet 700 dolardı 800 oldu. Öğrencilere 100 dolar indirim var bu arada onu da ekleyim ama burada öğrenci olan biri yurtdışından öğrenci indirimli ürün alabiliyor mu bilmiyorum, oradaki öğrenciler alıyor ama.

elimde gamegaraj slayer x7t 5060lı laptop var üni için almıştım güçlü falan ama taşıması yoruyor şarjıda çok az gidiyor onun yerine bunu alıp kullansam olur mu yada aklımda samsung galaxy s11 ultra almak var mantıklı olur mu yapsam

elimde gamegaraj slayer x7t 5060lı laptop var üni için almıştım güçlü falan ama taşıması yoruyor şarjıda çok az gidiyor onun yerine bunu alıp kullansam olur mu yada aklımda samsung galaxy s11 ultra almak var mantıklı olur mu yapsam
Olmaz hatta oyun oynuyorsan hiç olmaz bunun telefondan farkı yok çünkü

oyun oynadığım farklı bir kasam var evde memnunum ondan , gamegarajı aldığım dönem elimdeki tek bilgisayar buydu o dönem babam macbook alalım demişti istememiştim istediğim özellikler hafif olması pilinin uzun gitmesi ondan sordum muadilleri arasında en iyisi bu mu

ikinci el 20 30 döngü air m2 ler 30 bin lira falan bunu alacağınıza onlara bakın alınmaz bu gerçekten

256 çikolatasını isteyen de 31 bin civarı:
Çektin mi sen alıcaktın sanki bir ara bro

256 gb olanında touch id bile yok almak büyük enayilik ya

256 çikolatasını isteyen de 31 bin civarı:
müthiş alet akar gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,666
Üyeler
199,873