❌İndirim Bitti! Macbook Pro M5 32gb-1tb SSD-14inc-Gümüş -- 107.019 TL

yarbaykrod

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
222

geçen haftaki indriimde kaçıranlar için

parafa 6 taksit peşin fiyatına

geçen hafta aldığımda paraf bana 3000 tl de puan vermişti bilginiz olsun

taş gibi alet he bayıldım seviyorum

gümüş alın siyahı ciziliyo o.O2

Bu sefer M5 Pro 24GB versiyonu da çok yakın bir fiyata düşmüş bence RAMe çok ciddi ihtiyacı olmayan onu alsın kabaca 2 kat güçlü M5 den.

Alıp ne amaçla kullanabiliriz hocam? Ufkumu genişletebilir misiniz?
ben claude code kullanıyorum ve günlük her işimde. e ticaret vs. işlerimin hepsi içinde istediğim yere götürüp işimi devam ettirebiliyorum.

Thats my why

Çok dikkat eden biri değilim ben çizmediysem kimse kolay kolay çizemez bence ya.
Edit: Toz çok belli oluyor ama. Gümüşde o kadar belli olmuyor.
Renk atması oluyor biraz çizilme değil de. Bende uzay grisi var olayı bilmeme rağmen güzel renk diye almıştım, bu renk o kadar koyu değil diye sanırım çok göze batmıyor ama yıllardır olan bir mesele bu “gümüş daha iyi” işi.

Renk atması oluyor biraz çizilme değil de. Bende uzay grisi var olayı bilmeme rağmen güzel renk diye almıştım, bu renk o kadar koyu değil diye sanırım çok göze batmıyor ama yıllardır olan bir mesele bu “gümüş daha iyi” işi.
Ben böyle bir sorun yaşamadım ilk defa da sizden duydum. Zaten eski kasada tek renk vardı. M seri işlemcilerde M2 den sonra geldi diye hatırlıyorum. Touchbarlı versiyon da var bende kaldırdılar güzeldi bence.

Saat kaça kadar devam ediyor bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,837
Üyeler
200,525
Son üye