Öneri 15 Bin TL Bütçe Çoğunlukla Ders İçin Kalem Dahil Tablet Önerisi

Evet bu tablet
Ort değil ben lisansa başlayacam yavaştan. Ort 2 sene önce girmiştim sadece yazın çalıştığım tyt bilgisiyle kpss için bir efor sarf etmeden 79 puan falan almıştım. Yksden sonra tüm tg gruplarından çıkmıştım şu an yok ama hepsi aynı sayılırdı zaten arat hepsine gir
Tamamdır teşekkürler yakın zamanda bilinen bir indirim bilginiz falan yoktur herhalde birkaç güne alırım tableti de tavsiyeniz var mıdır not uygulamasında falan.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Tamamdır teşekkürler yakın zamanda bilinen bir indirim bilginiz falan yoktur herhalde birkaç güne alırım tableti de tavsiyeniz var mıdır not uygulamasında falan.
Samsungun kendi not uygulaması dışında kullanmadım. Onda da büyük ayarlar yapmadım kalemler dışında falan.

Tam koçluk yapıcak kişi :D Haklı bu arada ekrana bakarak birşeyler gerçekten çalışabilen ben daha tanımadım.
Hocam yorum yazmadan önce keşke önceden yazdıklarımı da okusaydınız ben ağır işlem olmayan şeyleri tabletten çözeceğim genellikle zaten ki siz tanımadınız diye de yapılmayacak şey değil odaklanabilene güzel nimet bence. Kitaplığımda olan kitaplara hem ekstra almamak için hemde nasipse ünide de kullanırım diye alayım dedim.

Hocam yorum yazmadan önce keşke önceden yazdıklarımı da okusaydınız ben ağır işlem olmayan şeyleri tabletten çözeceğim genellikle zaten ki siz tanımadınız diye de yapılmayacak şey değil odaklanabilene güzel nimet bence. Kitaplığımda olan kitaplara hem ekstra almamak için hemde nasipse ünide de kullanırım diye alayım dedim.
Okuyup yazdım zaten. Bence verimli çalışılmaz, zaten önceki cümlemdede bence olan bir cümle kurmuşum. Che çalışmış demekki çalışılabiliyor. Bana uymuyor demekki. Üni için laptop veya tablet şart zaten, olmadan zor.

Okuyup yazdım zaten. Bence verimli çalışılmaz, zaten önceki cümlemdede bence olan bir cümle kurmuşum. Che çalışmış demekki çalışılabiliyor. Bana uymuyor demekki. Üni için laptop veya tablet şart zaten, olmadan zor.
Doğrudur hocam bu işler biraz öznel aslında ben model önerisi sormuştum biraz da.
Ben kendim için konuşursam bazen önümde kitap olmasına rağmen bilgisayardan çözüyordum :D sıkıntı olmaz diye düşündüm.
Üni için de katılıyorum not almayla falan olmaz bence o işler. Tablet şart.

Kalem ve kağıdın yerini hiçbir şey tutamaz. Sorunun işlem gerektirip gerektirmemesi zor olup olmaması hiç önemli değil. Kitaplar denemeler fasiküller hepsi seni sınav anına da hazırlıyor sen (x kişisi önemli değil) farkında olmuyorsun. Sınavda tabletten çözmüyorsun. Bu bir odak işi. Sen istiyorsan tablet al yinede hocam ama ordan çalışma

s10 fe var bende sorularını alabilirim tablet ders çalıştırmayı aşırı kolaylaştırır eğer içinde varsa.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
s10 fe var bende sorularını alabilirim tablet ders çalıştırmayı aşırı kolaylaştırır eğer içinde varsa.
ya pek bir sorum yok ama ders çalışırım yani ben bu sene de çalıştım zaten. Sadece çok fazla kitap taşımak kütüphane falan yoruyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kalem ve kağıdın yerini hiçbir şey tutamaz. Sorunun işlem gerektirip gerektirmemesi zor olup olmaması hiç önemli değil. Kitaplar denemeler fasiküller hepsi seni sınav anına da hazırlıyor sen (x kişisi önemli değil) farkında olmuyorsun. Sınavda tabletten çözmüyorsun. Bu bir odak işi. Sen istiyorsan tablet al yinede hocam ama ordan çalışma
Ya alışamazsam kenarda durur ünide kullanırım çok sıkıntı olmaz gibi.

Bende kendim için bakmıştım xiaomi pad 7 gördüm çok bilgim yok tabletler hakkında ama hoşuma gitmişti bütçenize de uygun araştırıp s10fe ile karşılaştırabilirsiniz

Alışmaya çalışmayın hocam ama siz bilirsiniz son kadar tabii ki sizin
ya pek bir sorum yok ama ders çalışırım yani ben bu sene de çalıştım zaten. Sadece çok fazla kitap taşımak kütüphane falan yoruyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya alışamazsam kenarda durur ünide kullanırım çok sıkıntı olmaz gibi.

Hocam saçmalamayın kitaptan soru çözmekle tabletden soru çözmek bir değil
Gidip kendinize adamakıllı kaynak kitap alın
Çok fazla soru bankası ve denemeye ihtiyacı olacak. Kitapların fiyatından haberin yok heralde. Bence tablet mantıklı bedava indirip bir sürü kaynak kitap bitirebilir tabletten.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,863
Üyeler
199,451
Son üye
nevrast

Geri