🔥İndirim Apple Mac Mini Mu9e3tu/A Apple M4 16 GB 512 GB SSD Mini PC | 49.999 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Gopnik

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,686

Ekler

• 1784681445189.webp
    1784681445189.webp
    140.1 KB · Hit: 176
Son düzenleme:
gece gece 5k falan olsa da alsak ya kimse görmeden
Aslında İçime Siniyor Apple Mac Serisi Ürünler Ama Telefon Gibi Belirli Güncelleme Desteği Veriyor Windows Gibi Değil Bu Üzüyor .

Aslında İçime Siniyor Apple Mac Serisi Ürünler Ama Telefon Gibi Belirli Güncelleme Desteği Veriyor Windows Gibi Değil Bu Üzüyor .
windowsta belli bi yerden sonra kesiliyor ki, hem güncelleme demek her şey değil güncellemenin çok ötesinde kullanım sunuyor. tpm olmayan anakartlarda win11 yok mesela.

windowsta belli bi yerden sonra kesiliyor ki, hem güncelleme demek her şey değil güncellemenin çok ötesinde kullanım sunuyor. tpm olmayan anakartlarda win11 yok mesela.
tabii ki Ama Mesela Manuel Yazılım Yükseltme Yapabiliyormusun Bilmiyorum Tam Olarak Ama Yaparsan Bile İleride Sorun Çıkartma Olasılığı Var Gibi .

Sonuç Olarak Bu Yazılım Bu Donanımları Desteklemeyecek Ve Yenisi Almak Zorunda Bırakıyor .

Bu Sebeplerden Ötürü Windows'ta Kalıyorum Ben .

soğuk fırsat

İndirim yok kardeşim grafik okumayı da bilmiyorsunuz artık anlamıyorum ben

İndirim yok kardeşim grafik okumayı da bilmiyorsunuz artık anlamıyorum ben
Grafiğe Pek Bakmadım Açıkçası :)

Sadece Apple.com Üzerinden Gezerken Bir Bakayım Dedim Akakçe'den Ne Kadar Diye Direkt Olarak Paylaştım .

17 temmuzda aynı fiyata düşmüştü trendyoldan mediamarkt satıcısından aldım. Temin edemedikleri için satışı başka satıcıya aktardılar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,655
Üyeler
200,468
Son üye
Sherloock

Geri