Kasamı Satmak İstiyorum Bildiğiniz Adresten Alan Yerler Var mı?

Temmuz22

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba bilgisayar kasamı satmak istiyorum. Belli bir rakama kadar düşük miktar ödüyorlar biliyorum fakat bir türlü düzgün bir yer bulamadım.

Zaten düşük rakama veriyorum aciliyetimden ötürü adamlar bide dükkana getir diyor. Dükkana getireceksem neden ucuza satayım ağır kasa zaten taşıyamam aracım yok.

İstanbulda adresten gelip alan tanıdığınız bilgisayar alan yerler var mı? Kargo vs. kimseye yapamam arkadaşlar elden satmam gerekiyor ve bugün

PC

İ3 13100 F islemci
16 gb ram
512 ssd
Gtx 1660 super

Merhaba bilgisayar kasamı satmak istiyorum. Belli bir rakama kadar düşük miktar ödüyorlar biliyorum fakat bir türlü düzgün bir yer bulamadım.

Zaten düşük rakama veriyorum aciliyetimden ötürü adamlar bide dükkana getir diyor. Dükkana getireceksem neden ucuza satayım ağır kasa zaten taşıyamam aracım yok.

İstanbulda adresten gelip alan tanıdığınız bilgisayar alan yerler var mı? Kargo vs. kimseye yapamam arkadaşlar elden satmam gerekiyor ve bugün

PC

İ3 13100 F islemci
16 gb ram
512 ssd
Gtx 1660 super
Rakamı özelden bana yazın sorayım benim tanıdığım yer var. Fiyatı makulse gelip alır. Fakat alıp satıyor oda uygun olması lazım fiyat onun için yoksa almaz.

Fiyatı nedir? Facebook gruplarında şansınızı deneyebilirsiniz.

Dediğim gibi Facebook modart alım satım gibi gruplara post açabilirsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
buradaki herkes ayrı illerde oturuyor herkes uygun tavsiyeyi vermiş grupları ve uygulamaları kullanmakta zaten aynı şeye çıkıyor

buradaki herkes ayrı illerde oturuyor herkes uygun tavsiyeyi vermiş grupları ve uygulamaları kullanmakta zaten aynı şeye çıkıyor
adresten alan yerleri duymuşsundur belki googleye yazınca çıkıyor kimisi aşırı düşük teklif verdi sanırım alası yok kimiside müsait olmadığı için gelmedi aslında o tarz kurumsal bir yer arıyorum buradan birine satmak için düşünmedim

Özel mesaj attım bakabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,488
Üyeler
199,807
Son üye
buraxiak

Geri