Acil!!!! Troy Teşhir Ürün Güvenilir mi?

Senin kullandığın ya da kullanacağın efektler değil, uygulamanın istediği çalıştırma kapasitesi önemli. 8 GB ya da 16 GB yetebilir ama uygulama Redner alırken ya da arka planda görmediğin efektleri yüklerken 1 yıla kasarsa daha sonrasında yetmez.
ama şuan en mnatıklı karar teşhir m4 mac mini değil mi hiç aldınız mı troydan ürün onların gaantisi fln nasıl ouyor acaba

ama şuan en mnatıklı karar teşhir m4 mac mini değil mi hiç aldınız mı troydan ürün onların gaantisi fln nasıl ouyor acaba
Teşhir ürünlerinde aldığınız an 2 yıl garantisi başlıyor. TROY'dan sorun olmaz yetkili bayiidir ama ben bir şey almadım. Taksit falan ile alacaksanız olabilir ama küçük bir cihaz biraz hava alması lazım sıcaklıktan kaynaklı performans düşüşü yaşayabilirsiniz. Bir de laptop gibi değil kullanımı taşınabilir bir ekrana ihtiyacınız olacak.

M4 Mac Mini, M işlemciler çıktığından beri Macbook Pro kullanıcısıyım, aktif iş hayatımda kullanıyorum. Macbook neo dediğiniz pc, üni öğrencilerine, sadece film dizi izlemek basit işler yapmak isteyen kullanıcılar için çıkartılmış bir sürüm. Bahsettiğiniz programlarda iş yapmak istiyorsanız tabikide M4 işlemciyi seçmeniz gerekmektedir.
hocam siz hiç sorun yaşadınız mı ve sizde troydan mı aldınız acaba

hocam siz hiç sorun yaşadınız mı ve sizde troydan mı aldınız acaba
Kardesim tro apple yetkili satıcısıdır güvensiz diye bir durum yok. Sadece teşhirden gelecek ürün ne kadar sağlam kalmış o soru işareti

M2 airede bakabilirsin o zaman. Neodan çok daha

Teşhir ürünlerinde aldığınız an 2 yıl garantisi başlıyor. TROY'dan sorun olmaz yetkili bayiidir ama ben bir şey almadım. Taksit falan ile alacaksanız olabilir ama küçük bir cihaz biraz hava alması lazım sıcaklıktan kaynaklı performans düşüşü yaşayabilirsiniz. Bir de laptop gibi değil kullanımı taşınabilir bir ekrana ihtiyacınız olacak.
iyi o zaman ya gözüm kapalı m4 mac mini alabilirim

M4 Mac Mini, M işlemciler çıktığından beri Macbook Pro kullanıcısıyım, aktif iş hayatımda kullanıyorum. Macbook neo dediğiniz pc, üni öğrencilerine, sadece film dizi izlemek basit işler yapmak isteyen kullanıcılar için çıkartılmış bir sürüm. Bahsettiğiniz programlarda iş yapmak istiyorsanız tabikide M4 işlemciyi seçmeniz gerekmektedir.
++++ kafelerde aaa bakın benim Macbook'um var deyip masada boş boş duran laptoplardan bir tanesi. 15K'lık Windows karşılığı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,228,176
Üyeler
199,637
Son üye
erenysl16

Geri