Acil!!!! Troy Teşhir Ürün Güvenilir mi?

Neye göre alınmaz mesela? Fiyatına yakın neo dan kaç kat güçlü cihaz.
neo güçsüz değil 4k 6 tane videoyu kasmadan donmadan editleyebiliyor şimdi m2 3-4 yıllık en az 3 yılda aldığında kullansan satarken bir üst modele yükseltmek için satmaya karar verdiğinde cihaz 7 yıllık olur ve işe yaramaz

Hayır çalışmamıştır dediğim sadece sergi olarak durmuştur çalıştırılmamıştır demek istedim. Bozuk ürün satılır mı :kekw:
Ondan bahsetmedim hocam troyda bunları appleın monitörlere baglıyorlar açık oluyor yani

henry bey peki siz anlıyor gibiisniz bu işlerden ben teşhir mac mini alsam kalan 6 k ilede 2.monitör alsam daha mantıklı değil mi
bence o mağazada duran cihazlardan biridir

yani bir macbook gibi yada telefon gibi sürekli oynanma vs çok olmamıştır diye düşünüyorum

neo güçsüz değil 4k 6 tane videoyu kasmadan donmadan editleyebiliyor şimdi m2 3-4 yıllık en az 3 yılda aldığında kullansan satarken bir üst modele yükseltmek için satmaya karar verdiğinde cihaz 7 yıllık olur ve işe yaramaz
hocam sizde 0 neo alın 0ın keyfini çıkarın diyorsunuz yani

%30 daha iyi renser performansı sunar en kötü m2 air. Elden çıkarma mevzusu beni ilgilendirmez.

Ondan bahsetmedim hocam troyda bunları appleın monitörlere baglıyorlar açık oluyor yani
Evet evet. Geçen LG Teşhir konusunda ki muhabbetimiz de aynıydı. 1 saat 3 saat çalışma süresi olanlarda vardı, 573 denk geldi bana. Bunlar harici 10k hatta 18k bile gördük :kekw:

Evet evet. Geçen LG Teşhir konusunda ki muhabbetimiz de aynıydı. 1 saat 3 saat çalışma süresi olanlarda vardı, 573 denk geldi bana. Bunlar harici 10k hatta 18k bile gördük :kekw:
bunlar bir de pc monitörde değil. Aktif fanı oldugu için uzun süre çalışmışsa temizleme gerekecek kasa açılacak.

hocam peki spesifik olarak ne söylesem daha iyi olur
Bence teşhir işine bulaşma, marka kimliğini kullanarak alınmayacak kondisyonda cihazları itiyorlar insanlara. Git kendine ikinci elde sıfır gibi m2 al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunlar bir de pc monitörde değil. Aktif fanı oldugu için uzun süre çalışmışsa temizleme gerekecek kasa açılacak.
Airde fan yok

Geri