Acil!!!! Troy Teşhir Ürün Güvenilir mi?

neo güçsüz değil 4k 6 tane videoyu kasmadan donmadan editleyebiliyor şimdi m2 3-4 yıllık en az 3 yılda aldığında kullansan satarken bir üst modele yükseltmek için satmaya karar verdiğinde cihaz 7 yıllık olur ve işe yaramaz
Şöyle bir bakarsak, M2'yi geçtim telefon işlemcisi A18 Pro ile tablet işlemcisi M4 arasındayız. Performans isteniyorsa M4'den iyi bir seçenek yok elimizde.

İşlemci 3,4 yıllık işlemci ama neo’dan bariz daha güçlü. Arkadaşın yapacağı iş için neo yetersiz kalır 2.03 aylık cihazlar alınabiliyor bu fiyata ikinci elde. Neo da Touch ID bile yok ne yazık ki
touch ıd var zaten ben neodan performans işleri vs yapmayacağım ondan diyorum işlerde vs nasıldır iphonedoya baktığımda iyi iş çıkarıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam siz niye teşhir bakmıyorsunuz?
ben genelde sıfırdan yanayım hocam

touch ıd var zaten ben neodan performans işleri vs yapmayacağım ondan diyorum işlerde vs nasıldır iphonedoya baktığımda iyi iş çıkarıyordu

İphonedo diyorsun brom araba alırken fordun reklamından bakmak gibi bir şey. M2 ile karşılaştırılamaz.

iphonedo nun o videosunu bende izledim ama bilemiyorum ya neo 0 en azından mantıklı olan o değil mi şuanlık?

256gb olanda yok touch id, iphonedo videosunda yaptığı test çok spesifik. M2 çok çok daha güçlü. 20 bin liraya düşmedikçe dönüpte bakmam neolara. Mağazada elledim yetti bana, klavyesi dandik hissettiriyor trackpadi de keza öyle. Benim elimde bir m5 bir m3 macbook pro bir de m4air var aradaki fark uçuk. Neo alınmaz bu fiyatta, birkaç yıla elektronik atık olur kimse yüzüne bakmaz fiyatları dibi görür. M2 7 yıllık cihaz olsa da talep olur çünkü güzel cihaz

İphonedo diyorsun brom araba alırken fordun reklamından bakmak gibi bir şey. M2 ile karşılaştırılamaz.
++++ bu mobil laptop işlemcisi ile masaüstünü karşılaştırmak gibi bir şey iPhone'da iyi ama kocaman laptopta işletim sistemi iPhone gibi stabil olamaz kullanılan uygulamalar farklı optimize edilmiş ve ağırlaşan uygulamalar.

iphonedo nun o videosunu bende izledim ama bilemiyorum ya neo 0 en azından mantıklı olan o değil mi şuanlık?
hocam içinizden ne geliyorsa onu alın kendiniz araştırın şuşu bana daha iyi vs sonra alın fikriniz sürekli değişir konularda herkes bir şey yazıyor

ne için kullanacaktın hıcam

Monitör sorunu harici M4 Mini modeli mantıklı duruyor. Neo'yu açıkçası ben tercih etmezdim gündelik bir laptop.

hocam içinizden ne geliyorsa onu alın kendiniz araştırın şuşu bana daha iyi vs sonra alın fikriniz sürekli değişir konularda herkes bir şey yazıyor

ne için kullanacaktın hıcam
hocam ben final cut pro ve da vinci resolve öğrenmek istiyorum

Yaw en basitinden 8gb ram var benim tarih öncesi s20fe telefonumda bile 8gb var yahu. Hele render vs diyorsun kapısından geçme neonun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,355
Üyeler
199,763
Son üye
apofb

Geri