Barfiks Demiri Lazım Hangisini Almalıyım?

Este

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
237
bi bu var ucuz ne kadar dayanır bilmiyorum 100KG'yim.
birde bu var 1K'nın üstüne de çıkmak istemiyorum başka öneriniz varsa çok iyi olur.

birde bu var 1K'nın üstüne de çıkmak istemiyorum başka öneriniz varsa çok iyi olur.
bendede bu tarz demir vardi evde barfiks çekerken sırt üstü yere düştüm demirle beraber ilk başta nefes bile alamadım çok kötüydü 2 kere yaşadım, alırken cok dikkatli olun.

bendede bu tarz demir vardi evde barfiks çekerken sırt üstü yere düştüm demirle beraber ilk başta nefes bile alamadım çok kötüydü 2 kere yaşadım, alırken cok dikkatli olun.
çok geçmiş olsun hangisini aldıysan söyle de almayalım hocam.
bende kilo fazla olduğu için düşersem çok kötü olur o yüzden çok dikkat ediyorum da gereksiz de fazla para vermek istemiyorum

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
forumda yekese sıralamasını 200kdan 450kya çeken ve gay bir 110 kg falan arkadaş barfiksten düşüp götü fena olmuştu

cümle başına kalitesiz çubuk yazmadık diye uyarı yemişiz :kekw:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun hangisini aldıysan söyle de almayalım hocam.
bende kilo fazla olduğu için düşersem çok kötü olur o yüzden çok dikkat ediyorum da gereksiz de fazla para vermek istemiyorum
bilgim yok , birkaç sene önceydi

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Este
Alakası yok kullandın mı? Sürünür yapar eder aynen kardeşim 4 yıldır kullanıyorum tertemiz valla kapıya asıyorsun zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://ty.gl/le5i3y26fg1f9 şu tarz süngerli benimkisi
aktif olarak kullanıyorum yapısal olarak bunun birebir aynısı, bu duvarın boyanmış hali nu arada boyanmadan önce daha kötüydü

Alakası yok kullandın mı? Sürünür yapar eder aynen kardeşim 4 yıldır kullanıyorum tertemiz valla kapıya asıyorsun zaten.

https://ty.gl/le5i3y26fg1f9 şu tarz süngerli benimkisi
benimkide süngerli

Ekler

• 1000176609.webp
    1000176609.webp
    1.1 MB · Hit: 8
  • 1000176610.webp
    1000176610.webp
    1.1 MB · Hit: 6
aktif olarak kullanıyorum yapısal olarak bunun birebir aynısı, bu duvarın boyanmış hali nu arada boyanmadan önce daha kötüydü

benimkide süngerli
Kral evin her tarafında taktık odam değişti salona taktım tek bir iz bile yok. Foto atayım diyecem her yer tertemiz diyeceksin yaptığın yeri at valla temiz

Geri