Hardiel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 490
Bence direkt isim değişikliği yapmaları lazım böyle kampanya yapacaklarınaİsimden Kaybediyor Zaten Direkt .
Bence direkt isim değişikliği yapmaları lazım böyle kampanya yapacaklarınaİsimden Kaybediyor Zaten Direkt .
firma cin menseili sanırım, türk markası değil diye okudum internette James Donkey icin. belki türkiyeye getiren distro rebranding yapabilir. daha da iyi olur benceBence direkt isim değişikliği yapmaları lazım böyle kampanya yapacaklarına
Bence direkt isim değişikliği yapmaları lazım böyle kampanya yapacaklarına
İmaj Düzeltmek için En İyi Yöntem İsim Değişikliğine Gitmek Olacaktır Ek Olarak Malzeme Kalitesini Standart Seviyelere Getirmesi Lazım .firma cin menseili sanırım, türk markası değil diye okudum internette James Donkey icin. belki türkiyeye getiren distro rebranding yapabilir. daha da iyi olur bence
Her ne olursa olsun yine de isim değişikliği şart. Şu fiyatlara KTC gibi daha yeni piyasaya girmiş bir marka peynir ekmek gibi monitör satıyorken bunlar yerinde sayıyorsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir.firma cin menseili sanırım, türk markası değil diye okudum internette James Donkey icin. belki türkiyeye getiren distro rebranding yapabilir. daha da iyi olur bence
Türk markası diye biliyorum rampage gibi bir mantık vardı orada da. Her ne olursa olsun yine de isim değişikliği şart. Şu fiyatlara KTC gibi daha yeni piyasaya girmiş bir marka peynir ekmek gibi monitör satıyorken bunlar yerinde sayıyorsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir.
Binicen ustune, vurucan kirbaci james bizim olacak.Eşek de olsa güzel fiyat var ise alır eşek gibi kullanırız.