🔥İndirim James Donkey Monitörlerde Güzel Fiyatlar (165 Hz / 240 Hz)

Bence direkt isim değişikliği yapmaları lazım böyle kampanya yapacaklarına
firma cin menseili sanırım, türk markası değil diye okudum internette James Donkey icin. belki türkiyeye getiren distro rebranding yapabilir. daha da iyi olur bence
İmaj Düzeltmek için En İyi Yöntem İsim Değişikliğine Gitmek Olacaktır Ek Olarak Malzeme Kalitesini Standart Seviyelere Getirmesi Lazım .

firma cin menseili sanırım, türk markası değil diye okudum internette James Donkey icin. belki türkiyeye getiren distro rebranding yapabilir. daha da iyi olur bence
Her ne olursa olsun yine de isim değişikliği şart. Şu fiyatlara KTC gibi daha yeni piyasaya girmiş bir marka peynir ekmek gibi monitör satıyorken bunlar yerinde sayıyorsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir.

Son düzenleme:
Türk markası diye biliyorum rampage gibi bir mantık vardı orada da. Her ne olursa olsun yine de isim değişikliği şart. Şu fiyatlara KTC gibi daha yeni piyasaya girmiş bir marka peynir ekmek gibi monitör satıyorken bunlar yerinde sayıyorsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir.
1784739378396.webp

Yan monitör olarak alınır mı ne diyonuz

Ravel R40 Model Olanın Panel Bilgileri Açıklandı .

1784752294762.webp
dahuaya bu kadar vermeyip r40 da iş görür mü acaba yan monitör olarak fps oyunlarında kullanmak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,679
Üyeler
199,878
Son üye
HOqqABAZ

Geri