❌İndirim Bitti! Enermax Liqmaxflo ARGB 420mm Sıvı Soğutma 3000 Lira

Bazı şeyleri mantık çerçevesine oturtamazsınız arkadaşlar.
Birazcık daha büyük kasa yapsalar hiçbir kasa üreticisi batmayacak yapmıyorlar.
Parasını verelim yapın, yok yine yapmıyorlar. Birkaç niş kasa dışında yapmıyorlar.
Half life 3 yapın para basacaksınız, yapmıyorlar.
Elder scrolls 6 yapın para basacaksınız, yine yapmıyorlar.
Yapmıyorlar kardeşim bende bilmiyorum. yapmıyorlar.

420 kesmiyor, 560mm lazım.

Beyler artic liquid freezer 3 420mm aldım ve işlemcim ryzen 7 9800X3D. Occt testinde 130w çekip 95 dereceşerde dolaştı. Ona göre alın yani. Muhtemelen bana gelenin pompası vesaire bozuk ama siz genede alırken dikkatli olun. Bence en sağlam soğutma türü hava soğutma. Phantom spirit evo digital alın geçin derim. Hem ekranı olduğu için sırıtmaz bile. Tek eksisi ramleri kapattığı için soğutucu koyamazsın yüksek ihtimal.

Alacaklara;

Mevcutta en çok TDP değerine sahip işlemciler Ultra Core serisi. 265K ve üstü için gerekli bu şu an çünkü bu işlemciler yükte 250W TDP değerine sahip. Ryzen'ın hiçbir işlemcisinde bırakın 360MM, 240'dan bile yukarı çıkmanıza gerek yok. İşlemcim 265K olmasına rağmen, 240'lık AIO ile OCCT yükte 95-98 derece ancak boşta 38, oyunlarda max 55 derece.

Kasa. Devasa kasanız yoksa, devasa kasa sevdanız yoksa; almayın. Bu AIO sizi ileride çok kısıtlar. Beğeneceğiniz kasaların %95'i en fazla 360MM destekeyelecek. Şu an 420 kasanız varsa bile, ileride sizi kasa değiştirirken yine zorlayacak.

Fiyat çok iyi, ama bence bunu sadece halihazırda elinde 420MM sığabilen kasası olanlar değerlendirmeli. Bunu alayım ve üstüne 420MM destekleyen kasa alayıma girince zaten fiyatı bu performansta, LCD ekranlı bir 360MM ürüne denk geliyor.

Alsam mı ya, çok kararsızım. Kasam uymuyor. Ama ucuz
Kasanin üstunu kesersin kanka ne olcak🤣 yada kasanin disina montajlarsin iki delik delip hortumlari sok yeter🤣 klima gibi zaten duvara montajla hortumlari uzat🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Destekleyen f/p kasa önerisi var mıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,176
Üyeler
200,609
Son üye
Emiriririri

Geri